september

Boekpresentatie: Ik rende met mijn oma door de mist

woensdag 23 september 2020

Tijdens deze boekpresentatie gaat Bert van der Kruk gaat in gesprek met zangeres Denise Jannah, kinderboekenschrijfster Anke Kranendonk en theoloog/theatermaker Kees van der Zwaard. Kees van der Zwaard vertelt aan het eind een verhaal.

Meer informatie

Record Store Day Drop 26-09

zaterdag 26 september 2020

Deze zaterdag is er weer een Record Store Day Drop! Kom naar de winkel en scoor exclusieve uitgaven van je favoriete albums op vinyl!

Meer informatie

Lezing: Wieteke van Zeil over ‘Altijd iets te vinden’

dinsdag 29 september 2020

Wieteke van Zeil, bekend van haar Column 'Oog voor detail' in de Volkskrant komt naar Broese voor een lezing over haar nieuwe boek Altijd iets te vinden. Ze zal u leren hoe u een beter gewogen oordeel kunt vormen over verschillende kunstwerken. U bent van harte welkom!

Meer informatie

oktober

Boekpresentatie ‘Rook’ Tynke Hiemstra

donderdag 1 oktober 2020

Feestelijke boekpresentatie over de debuutroman Rook van Tynke Hiemstra. Het boek, dat vanaf 1 oktober in de winkels verkrijgbaar is, beschrijft de vergaande gevolgen van #MeToo-beschuldigingen op een gezin, een onderwerp dat nog steeds zeer actueel is. Tijdens de boekpresentatie zal Tynke vertellen over de totstandkoming van haar boek. Aansluitend is er een signeersessie. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Boer Boris bij Broese!

zondag 4 oktober 2020

Kinderboekenweek start bij Broese met een interactieve voorstelling over Boer Boris door de auteur en illustrator zelf! Meld je snel aan want er is maar beperkt plek!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Mylo Freeman 'Tweeling!'

woensdag 7 oktober 2020

De auteur van het Prentenboek van de Kinderboekenweek komt langs! Mylo Freeman zal vertellen over het maken van ‘De tweeling’ en haar boeken signeren! Komen julie ook?

Meer informatie

Kinderboekenweek: Arend van Dam 'De diamant van Banjarmasin'

zaterdag 10 oktober 2020

Arend van Dam heeft het Kinderboekenweekgeschenk van 2020 geschreven! Hij komt bij ons vertellen over ‘De diamant van banjarmasin’, en misschien wil hij jullie exemplaar ook nog wel van een handtekening voorzien. Cool!

Meer informatie

Kinderboekenweek: LOET bij oma op de pannenkoekenboot!

zondag 11 oktober 2020

Loet is een bekende gast bij Broese. Elke kinderboekenweek komt ze weer met een nieuwe spectaculaire voorstelling. Dit jaar gaat ze op bezoek bij oma op de pannenkoekenboot! Gaan jullie mee?

Meer informatie

Interview Ernest van der Kwast ‘Ilyas’

zaterdag 17 oktober 2020

Ernest van der Kwast, schrijver en columnist, vertelt tijdens een interview door Grietje Braaksma over zijn nieuwe boek ‘Ilyas’. Zijn werk kenmerkt zich door humoristisch getinte proza en handelt thematisch over identiteitsverlies. Aansluitend is er een signeersessie. Aanrader!

Meer informatie

Record Store Day Drop 24-10

zaterdag 24 oktober 2020

Deze zaterdag is er weer een Record Store Day Drop! Kom naar de winkel en scoor exclusieve uitgaven van je favoriete albums op vinyl!

Meer informatie