april

Signeersessie Toon Tellegen 'God onder de mensen'

donderdag 22 april 2021

Geweldig, Toon Tellegen komt (achter de schermen) signeren! Omdat Toon de Covid regels strikt opvolgt vragen wij u van te voren het boek 'God onder de mensen' te bestellen om het dan op donderdag 22 april door Toon Tellegen te laten signeren, eventueel met een persoonlijke boodschap. 

 

Meer informatie

23 april: wereldboekendag!

vrijdag 23 april 2021

Broese geeft met liefde!

Vrijdag 23 april vieren wij Wereldboekendag! Maar dat is niet alles, wij zitten dan precies één jaar op de huidige locatie aan de Oudegracht 112-b, de achterzijde van het Post Utrecht gebouw! Als u op deze dag onze winkel bezoekt dan krijgt u bij vertrek een mooie roos aangeboden (zolang de voorraad strekt)!

 

Meer informatie

Signeersessie en interview Sholeh Rezazadeh ‘De hemel is altijd paars’

zaterdag 24 april 2021

Sholeh Rezazadeh levert met De hemel is altijd paars een prachtige poëtische debuutroman af. Ze wordt gezien als een groot literair talent waar we nog veel van zullen lezen. Ze komt naar Broese voor een kort interview en een aansluitende signeersessie. Reserveer tijdig een tijdslot om hierbij aanwezig te zijn!

 

Meer informatie

Een prinsheerlijke actie op Koningsdag!

dinsdag 27 april 2021

Dinsdag 27 april vieren we Koningsdag bij Broese! Op deze feestdag zijn wij geopend van 12.00 tot 17.00 en heten wij u welkom met een speciale actie: bij uw vertrek ontvangt u een heerlijk kopje koffie of thee met een feestelijke lekkernij.

Meer informatie

Signeersessie & online boekpresentatie Beatrice de Graaf 'Radicale verlossing'

woensdag 28 april 2021

Op het gebied van terrorisme, oorlog en geweld is Beatrice de Graaf een van Nederlands beste experts, en deze kennis heeft ze gebundeld in een nieuw boek. ‘Radicale verlossing: wat terroristen geloven’ zal op woendag 28 april bij Broese online worden gepresenteerd, en u kunt zelfs een gesigneerd exemplaar bestellen! 

 

Meer informatie