november

Interview Elle van Rijn ‘De crèche’

zondag 29 november 2020

Yes! Nederlands actrice en auteur Elle van Rijn komt naar Broese! Grietje Braaksma zal haar interviewen over haar aangrijpende historische roman De crèche. Een verzetsverhaal van jonge vrouwen die in wrede omstandigheden moeten beslissen over leven en dood. Moedige vrouwen met een vurige hoop voor de toekomst - want wie een kind redt, redt de wereld. Na afloop zal Elle haar boek signeren.

 

Meer informatie

december

Splinter Chabot signeersessie ‘Roze Brieven’

donderdag 3 december 2020

Splinter Chabot debuteerde in maart dit jaar met CONFETTIREGEN en dit bleek zeer succesvol! Er volgden talloze persoonlijke reacties en uit deze reacties is Roze Brieven ontstaan. Splinter komt ter ere hiervan voor een signeersessie naar Broese. U bent van harte welkom!

 

Meer informatie

Lezing Pauline Terreehorst ‘Het geheim van de Gucci-koffer’

zondag 13 december 2020

Interessant: een lezing door Nederlands bestuurder, publicist en journalist Pauline Terreehorst! Haar kijk op kunst, film en fotografie is ongeëvenaard. Tijdens deze lezing vertelt ze over de totstandkoming van haar boek Het geheim van de Gucci-koffer en het verhaal van Margarethe Henckel von Donnersmarck. U bent van harte welkom!

 

Meer informatie

Broese Bruist BOEKEN Live: 4e editie!

dinsdag 15 december 2020

En we gaan alweer de vierde editie van Broese Bruist Boeken Live zien, een interactief boekenevent met een zeer afwisselend programma met auteurs. De presentatie is in handen van radio- en televisiemaker Frénk van der Linden! 

Meer informatie