juli

Presentatie en signeersessie Gabriël Kousbroek 'Buikschuiver'

zaterdag 31 juli 2021

De hele middag sleutelen aan je motor en daarna scheuren op de weg: wat een heerlijk gevoel van vrijheid. De liefde voor brommers is Gabriël Kousbroek al vroeg bijgebracht en zijn nieuwe boek Buikschuiver staat dan ook vol met verhalen over opgevoerde motoren, haperende kettingen en airbrushdecoraties. Zaterdag 31 juli Kousbroek, natuurlijk met zijn brommer, zijn boek komt bij Broese: trek je bomberjack aan en niet erbij!

Meer informatie

oktober

Signeersessie Arthur Japin ‘Honden voor het leven’

zaterdag 9 oktober 2021

Vrienden voor het leven, zo zou je de band tussen een hond met zijn baasje kunnen omschrijven. Wie kan dat beter dan Arthur Japin. Bekend geworden met onder andere ‘Een schitterend gebrek’ en de vertaling van ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy komt Arthur Japin half september met een nieuw boek genaamd ‘Honden voor het leven’. Dit vieren wij met een signeersessie!

Meer informatie

Interview met kinderboekenauteur Bette Westera!

zaterdag 9 oktober 2021

Dit jaar is het Kinderboekenweekgeschenk Tiril en de toverdrank geschreven door Bette Westera. Speciaal voor jullie komt ze naar Broese en zal tijdens een interview vertellen over haar boek en aansluitend signeren. Het Kinderboekenweekgeschenk krijg je gratis bij aankoop van minimaal €12,50 aan kinderboeken. Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders. Jij komt toch ook!

Meer informatie

Live muziek voor kinderen ‘Ezelsoortjes’

zaterdag 16 oktober 2021

Dat wordt feest! Het kijk-, luister en fantaseerboek Ezelsoortjes (inclusief cd) komt tot leven tijdens de Kinderboekenweek met het live optreden van Aukelien Kleinpenning op sax en Charlie Bo Meijering op piano. Speciaal voor kinderen!

Meer informatie

Pianist Feico Deutekom speelt Philip Glass!

zondag 17 oktober 2021

Feico Deutekom geeft een bijzonder minimal pianoconcert bij Broese. Het is een cadeau van Feico aan Broese. Daar zijn we heel blij mee want Feico is een bekend en talentvolle pianist! Hij zal nummers spelen van zijn cd Philip Glass  Musical Offering , die geheel is aan de wereldberoemde componist Philip Glass. Wilt u dit concert bijwonen? Meld u zich dan aan!

Meer informatie

Pianist Pieter de Graaf speelt ‘Equinox’!

zondag 17 oktober 2021

Wauw, neoklassiek pianist Pieter de Graaf treed op bij Broese! Hij zal nummers spelen van zijn nieuwste album Equinox . Tijdens Record Store Day 2019 gaf hij al een indrukwekkend optreden in onze winkel, maar nu dus in onze nieuwe winkel! Kom genieten van zijn pianospel en meld je aan!

Meer informatie

Literaire avond ‘Arsène Lupin’ met Lidewij van den Berg

dinsdag 26 oktober 2021

De Alliance Française presenteert een literaire avond in samenwerking met Broese en Uitgeverij Oevers over Arsène Lupin met speciale gast Lidewij van den Berg. Zij zal vertellen over vak als vertaler en na vragen beantwoorden. Deze avond is inclusief koffie van thee en een samenvatting na afloop. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Literaire avond: Annejet van der Zijl ‘Fortuna’s kinderen’

woensdag 27 oktober 2021

De succesvolle schrijver Annejet van der Zijl is bij ons te gast voor een speciale avond. Ivan Borghstijn zal haar interviewen over haar nieuwe roman Fortuna's kinderen: hoe is dit bijzondere historische verhaal tot stand gekomen? Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen en uw boek te laten signeren. Deze avond is inclusief koffie of thee en een drankje na afloop. U bent van harte welkom!

Meer informatie

november

Een middag met Niki Smit ‘Oh la la Mila’

zondag 14 november 2021

Niki Smit, bekend van de 100% boekenreeks, is terug bij Broese! Ze heeft een nieuw boek Oh la la Mila dat zich in Parijs afspeelt, de hoofdstad van Frankrijk. Ze zal praten over ze gezellig aan het knutselen is. Wie doet er mee? Meld je aan!

Meer informatie