september

Interview en signeren Mireille Versteeg ‘Binnen de lijntjes’

zondag 24 september 2023

Wat een geweldig verhaal, het zou zo maar een nieuwe aflevering van 'De Luizenmoeder' kunnen zijn. Mireille Versteeg schreef een herkenbaar feelgood boek, 'Binnen de lijntjes', dat al door veel lezers in hun hart is gesloten. Op zondag 24 september zal ze bij Broese meer over haar roman vertellen tijdens een interview met haar uitgever Jorien de Vries. Aansluitend is er gelegenheid om uw aangeschafte boek te laten signeren. Wilt u bij het interview aanwezig zijn, meld u dan aan!

Meer informatie

Boekpresentatie Laurens Bluekens ‘Van Rossem’: speciale gast Maarten van Rossem!

vrijdag 29 september 2023

Ga er maar aan beginnen, de biografie van de Nederlandse historicus, presentator en emeritus hoogleraar Maarten van Rossem. Journalist Laurens Bluekens is er in geslaagd en dat vieren wij op vrijdag 29 september tijdens een feestelijk boekpresentatie in onze boekhandel. Bluekens gaat in gesprek met Maarten van Rossem, gevolgd door een signeersessie. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meldt u zich dan snel aan!

Meer informatie

Signeersessie Bonnie Nottroth ‘Het leuke-mensen-boek’

zaterdag 30 september 2023

Vlogger Bonnie Nottroth, bekend van haar Youtubekanaal ‘Bij Bonnie’, komt op zaterdag 30 september naar Broese om ‘Het leuke-mensen-boek’ te signeren. Een vrolijk vriendenboek voor volwassenen met verrassende vragen waarmee je elkaar beter leert kennen! Stel tijdens de signeersessie je vragen aan Bonnie, maak een selfie, koop het boek en laat het signeren!

Meer informatie

oktober

High Tea met interview: Sholeh Rezazadeh ‘Ik ken een berg die op me wacht’

zondag 1 oktober 2023

Met ‘Ik ken een berg die op me wacht’ levert Sholeh Rezazadeh opnieuw een prachtige poëtische roman af. Haar debuutroman ‘De hemel is altijd paars’ werd vorig jaar bekroond met de Bronzen Uil Publieksprijs en Sholeh werd door de Volkskrant uitgeroepen als Literair Talent 2022! Op zondag 1 oktober nodigen wij u uit voor een heerlijke High Tea in onze winkel samen met Sholeh, waar ze zal vertellen over haar nieuwe roman. Meld u nu aan en luister mee!

Meer informatie

Kinderboekenweek: voorlezen Edward van de Vendel ‘Gelukkig en blij’

woensdag 4 oktober 2023

Schrijver en vertaler Edward van de Vendel, bekend van vele kinderboeken, zal op woensdag 4 oktober, de eerste dag van de Kinderboekenweek, voorlezen uit ‘Gelukkig en blij’. De eerste dichtbundel van Edward en illustrator Martijn van der Linden, ‘Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt’, won al de harten van vele lezers. Deze nieuwe bundel is net zo sprankelend! Na het voorlezen zal Edward zijn boeken signeren. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je snel aan!

Meer informatie

Interview en signeren Tommy Wieringa 'Nirwana'

woensdag 4 oktober 2023

Er wordt al lang met smart naar uitgekeken, en vanaf 19 september ligt het boek dan eindelijk in de winkel: ‘Nirwana’, de nieuwe roman van Tommy Wieringa! Zijn vorige boeken als 'De heilige Rita', 'Dit zijn de namen' en 'Joe Speedboot' werden door critici en lezers omarmd, dus dat belooft veel goeds voor zijn nieuwe roman. Om 'Nirwana' te vieren komt de schrijver op woensdag 4 oktober naar Broese voor een interview. Journalist Rob van Scheers zal Wieringa vragen stellen over zijn nieuwe roman en hierna is er ruimte om te signeren. Wilt u meeluisteren, meld u dan aan!

Meer informatie

Kinderboekenweek: tekenen met Yvonne Jagtenberg ‘Mijn huis is jouw huis’

zaterdag 7 oktober 2023

Illustrator Yvonne Jagtenberg tekende speciaal voor de Kinderboekenweek het prentenboek ‘Mijn huis is jouw huis’. Ze komt op zaterdag 7 oktober naar Broese en gaat samen met de kinderen tekenen. Geweldig leuk en we hebben alle materialen al in huis. Jagtenberg is bekend van ‘Balotje’ en ‘Hup, Herman!’ (bekroond met het Gouden Penseel 2020). Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan!

Meer informatie

Kinderboekenweek: tekenen met Mathilde Stein ‘Pluk en Pluis: de weg naar terug’

zaterdag 7 oktober 2023

Benieuwd naar de avonturen van Pluk en Pluis? Kom dan op zaterdag 7 oktober kijken en luisteren bij Broese, want schrijver Mathilde Stein zal dan voorlezen. En dat is nog niet alles, Mathilde geeft ook een workshop cavia’s tekenen. Hoe leuk is dat! Wil je hieraan meedoen? Meld je dan snel aan.

Meer informatie

Kinderboekenweek: kindervoorstelling Ruth Bakker ‘Bij Loet thuis’

zondag 8 oktober 2023

Geheel in het thema van de Kinderboekenweek komt Ruth Bakker met de vrolijke muzikale voorstelling ‘Bij Loet thuis.’ Hierin beleefd het stoere meisje Loet weer een nieuw avontuur samen met haar hond Mango. Wil je op zondag 8 oktober dit avontuur samen met Loet en Mango mee beleven? Meld je dan snel aan!

Meer informatie

Kinderboekenweek: voorlezen Linda Dielemans ‘Koningsspel’

woensdag 11 oktober 2023

Als je van archeologie houdt, kom dan luisteren naar de verhalen van schrijfster Linda Dielemans! Ze heeft er al veel kinderboeken over geschreven en kan er ook heel goed over vertellen. Voor haar nieuwe kinderboek ‘Koningsspel’ verdiepte Dielemans zich in de beroemde Lewis-schaakstukken. Ze zal op woensdag 11 oktober uit haar boeken voorlezen en ze aansluitend ook signeren. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan!

Meer informatie