juni

Presentatie en signeren Wim Daniëls 'Op vakantie!'

zondag 13 juni 2021

Als er iemand het Nederlandse land en haar historie goed kent, is het wel schrijver Wim Danïels. Op verfrissende en boeiende wijze heeft Daniëls ons al meer verteld over De zomer van ‘45 en de tradities van Het dorp. Op zondag 13 juni komt de auteur bij Broese op bezoek om te vertellen over zijn nieuwste boek Op vakantie!, en u bent van harte uitgenodigd te komen luisteren en mee op reis te gaan.

 

 

 

 

 

Meer informatie

Henny Huisman signeert ‘Henny’

zondag 13 juni 2021

Hooggeacht showpubliek... hier is tv-kijkcijferkanon: Henny Huisman! Hij wordt 70 jaar en zal zijn zojuist verschenen biografie Henny signeren. En wat is dit boek een geweldig mooi cadeau voor Vaderdag! 

Meer informatie

Interview & signeersessie Sander Heijne 'Fantoomgroei'

zaterdag 19 juni 2021

Sinds het verschijnen van het boek ‘Fantoomgroei’ worden Sander Heijne en Hendrik Noten overal uitgenodigd om te spreken, want hun onderzoek naar de ongelijke groei van welvaart binnen de Nederlandse economie heeft veel indruk- en losgemaakt. Zaterdag 19 juni komt Sander Heijne naar Broese om meer over zijn boek te vertellen en het na afloop te signeren: u bent van harte uitgenodigd!

 

 

Meer informatie

Interview en signeren Mart Smeets ‘O Canada’

zaterdag 19 juni 2021

Het ideale Vaderdag cadeau is natuurlijk een boek van Mart Smeets! Steevast weet hij de min of meer sport-liefhebbende vader met zijn verhalen te verbazen. Zo ook zijn nieuwste boek O Canada. Hoogtijd voor een interview dat zoals gewoonlijk bij Broese wordt opgevolgd door een signeersessie. U komt toch ook!

Meer informatie

Interview Mensje van Keulen ‘Het Kattentheater’

zaterdag 26 juni 2021

Wat zijn we blij! De veelgeprezen Mensje van Keulen (1946) heeft altijd al over poezen en katten geschreven en is dat altijd blijven doen. Nu komt ze ter ere van haar boek Het Kattentheater, waarin al deze teksten mét illustraties zijn gebundeld, voor een interview en signeersessie naar Broese!

 

Meer informatie