november

GLOEDNIEUW: ‘Ik beloof je dat ik honderd word’ Het geheime logboek van Peter R. de Vries & Het dagboek van Royce de Vries

vrijdag 24 november 2023

GLOEDNIEUW: ‘Ik beloof je dat ik honderd word’, Het geheime logboek van Peter R. de Vries & Het dagboek van Royce de Vries.

Bestel nu op onze website of loop binnen in onze winkel!

Meer informatie

december

Interview en signeren Benjamin Moser 'De wereld op zijn kop'

woensdag 6 december 2023

In zijn nieuwe boek ‘De wereld op zijn kop’ bespreekt schrijver en Pulizerprijs-winnaar Benjamin Moser de levens en werken van de fascinerende kunstenaars uit de Gouden Eeuw. Op woensdag 6 december vertelt de schrijver tijdens een interview met hoogleraar kunstgeschiedenis Hugo van der Velden meer over zijn boek, en de betekenis van (17de eeuwse) kunst in het verleden en het nu. Daarna is er ruimte voor signeren. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn, meld u dan aan!

Meer informatie

Albumpresentatie en interview ‘Nachtcafé’ van Alex Roeka

zondag 10 december 2023

Hittip: Alex Roeka, zanger en theatermaker, komt op zondag 10 december zijn nieuwe cd en vinyl ‘Nachtcafé’ presenteren! Hij zal enkele liederen spelen, worden geïnterviewd over zijn nieuwe album en na afloop ‘Nachtcafé’ signeren. Wilt u bij deze albumpresentatie aanwezig zijn, meld u zich dan aan!

Meer informatie

Boudewijn de Groot ‘Oeuvreboek’ en auteur Peter Voskuil!

zondag 10 december 2023

Boudewijn de Groot staat bekend als dé protestzanger van Nederland. En alhoewel het grootste deel van zijn repertoire uit breekbare liederen over de liefde en het leven gaan komt hij van dat imago niet meer af. Onterecht. Want Boudewijn de Groot is meer dan een zanger die maatschappij kritisch is. Boudewijn de Groot is één van de grootste muzikanten van Nederland! De auteur van het boek, Peter Voskuil zal hierbij aanwezig zijn. Luister op zondag 10 december bij Broese naar de verhalen van de zanger zelf. Meld u aan en wees erbij!

Meer informatie

Meet & Greet Chris Bergström 'Man wordt vader'

zaterdag 16 december 2023

In de populaire podcast Man Man Man deelt Chris Bergström samen met Domien Verschuuren en Bas Louissen openhartige gesprekken en verhalen over mannelijkheid, maar in het nieuwe boek ‘Man wordt vader’ gaat Chris solo. In zijn boek bespreekt hij met humor en herkenning zijn aanstaande vaderschap, met alle twijfels, vragen en en ervaringen die daarbij horen. Op zaterdag 16 december komt Chris bij Broese om zijn boek ‘Man wordt vader’ te signeren: meld je aan en wees erbij!

Meer informatie

Voorlezen en signeren ‘Een warme Kerst’ Henk Westbroek

zondag 17 december 2023

Utrechter Henk Westbroek, bekend als zanger van Het Goede Doel, zal op zondag 17 december voorlezen uit de speciale uitgave ‘Een warme Kerst’. Aansluitend zal hij dit boek voor ieder die dat wil signeren. Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan!

Meer informatie

Signeersessie Claudia de Breij ‘Derde kerstdag’

zondag 17 december 2023

‘Derde kerstdag’ van Claudia de Breij is een mooi verhaal op rijm met sfeervolle illustraties van Aimée de Jongh. Alles gaat anders dan je hebt bedacht en toch is het volmaakt! Claudia zal op zondag 17 december haar boek signeren. Aanmelden voor deze signeersessie is niet nodig, u bent van harte welkom!

Meer informatie