2021

augustus

Bekijk hier interviews met diverse auteurs!

maandag 30 augustus 2021

Bekijk hier interviews met diverse auteurs!

Meer informatie

december

Interview en signeren Griet op de Beeck ‘Jij mag alles zijn’

zondag 12 december 2021

Griet op de Beeck, bejubeld om haar romans, komt naar Broese voor een interview en signeersessie naar aanleiding van haar roman Jij mag alles zijn. Een ontroerend verhaal, over verdriet en over liefde. Speciaal voor jonge lezers, maar ook voor volwassenen die zich willen verplaatsen in het hoofd van een negenjarige. Griet neemt tijdens dit bezoek haar hond Uma mee. Wilt u bij dit interview aanwezig zijn? Meld u aan!

Meer informatie

Interview Frits Spits ‘Mijn West Side Story’ en signeersessie!

zondag 19 december 2021

Bekend om zijn feiloze kennis van de Nederlandse taal komt Frits Spits, bekend van het radioprogramma De Avondspits, voor een interview naar Broese. Hij zal vertellen over zijn recente boek Mijn West Side Story en vragen uit het publiek beantwoorden. Aansluitend is er een signeersessie. Wilt u bij het interview aanwezig zijn. Meld u dan aan!

Meer informatie

2022

januari

Interview Eva Jinek ‘Droom groot, verhalen van voorbeelden’

zaterdag 8 januari 2022

TV-persoonlijkheid Eva Jinek komt naar Broese! De afgelopen maanden heeft Eva in stilte gewerkt aan een bijzonder project. Een liefdesproject. Op 26 november komt haar boek Droom groot uit, waarin ze rolmodellen interviewt en portretteert over hun weg naar geluk en succes. Iedereen in het boek is heel succesvol, dat zie je aan hun cv, maar nog veel interessanter is welke weg ze hebben afgelegd om succesvol te worden. Het blijft zo bijzonder dat deze mensen bereid waren hun levens met ons te delen, om urenlang openhartig met ons te praten. Grietje Braaksma zal haar interviewen en aansluitend is er een signeersessie. Wilt u bij het interview aanwezig zijn? Meld u dan aan!

Meer informatie

Franse chansons: Philippe Elan (zang) en Reyer Zwart (gitaar) ‘Quelques mots d’amour’

zaterdag 15 januari 2022

Geniet u ook zo van Franse chansons? Dat komt dan heel goed uit! Begin volgend jaar treden Philippe Elan (zang) en Reyer Zwart (gitaar) bij ons op en zullen meerdere chansons ten gehore brengen van hun recente cd ‘Quelques mots d’amour’. Aansluitend zullen ze hun cd’s signeren. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Lezing: Govert Schilling ‘De olifant in het universum’

woensdag 19 januari 2022

Govert Schilling is dé man die in begrijpelijke taal inzichtelijk maakt wat we niet kunnen zien: de ware aard van donkere materie uit onze mysterieuze kosmos. In zijn boek 'De olifant in het universum' vertelt hij op geheel eigen wijze hierover. Het is een van de grootste onopgeloste vraagstukken in de moderne sterrenkunde: wat is de ware aard van donkere materie. 85% van alle massa in het heelal bestaat eruit, maar hoewel er al tientallen jaren jacht op wordt gemaakt, weet niemand wat het precies is. Wie zou dit raadsel deze avond beter kunnen toelichten dan Govert Schilling!

Meer informatie