Puzzels

 

Puzzelen is al sinds tijden populair. Het is ontspannend en er is volop keuze. Zo zijn er grappige, moeilijke en dubbelzijdige puzzels. 

Hieronder ziet u diverse puzzels uit ons assortiment. Niet alle puzzels zijn op onze website te vinden, maar we doen onze uiterste best om deze pagina regelmatig aan te vullen. Alvast veel puzzelplezier!

De Utrechtse Dom

Boosterbox

€ 19,99
3D puzzel van de Dom in Utrecht, 140 stukjes. Afmeting: 45 x 20 x 43 cm. Aantal Puzzelstukjes 140 Leeftijd min. 12 Talen nederlands

De Utrechtse Dom

Boosterbox

€ 19,99
3D puzzel van de Dom in Utrecht, 140 stukjes. Afmeting: 45 x 20 x 43 cm. Aantal Puzzelstukjes 140 Leeftijd min. 12 Talen nederlands

Puzzel 75 jaar De Bezige Bij

auteur onbekend

€ 24,99
Op 12 december 2019 vierde De Bezige Bij haar 75e verjaardag. Voor die gelegenheid werd voor de derde keer in de historie van de uitgeverij een iconische foto gemaakt van alle auteurs en het voltallige personeel. Na Paul Huf in 1969 en Thom Hoffman in 2004 was het dit keer niemand minder dan Stephan Vanfleteren die de equipe vastlegde in de bibliotheek van het Rijksmuseum. Deze puzzel bestaat uit 1.000 stukjes en is het ultieme collector’s item voor de literatuurliefhebber. Op = op!

Ravensburger puzzel Fleroux Utrecht

Ravensburger

€ 17,99
De puzzels van Fleroux staan bekend om de veelzijdige, mooi getekende afbeeldingen van steden waar van alles gebeurt. In de puzzels zie je steeds Bob en Nancy terugkomen, twee Amerikaanse toeristen die graag iets van de wereld willen zien. Alleen, telkens als ze op een mooie bestemming zijn aanbeland staat ze weer iets ongelukkigs te wachten. Wat zal ze in Utrecht overkomen? Dat zie je pas wanneer je uitgepuzzeld bent! De oude stad Utrecht bestaat 900 jaar, reden om de vlaggen op de Domtoren feestelijk te laten wapperen. Maar ach… een plotselinge windvlaag laat de vlaggen naar beneden dwarrelen en ook de vliegende schotel van gebouw de Inktpot wordt meegenomen. Een visser zwaait van schrik zijn vangst tegen het hoofd van de stuurman van de Bierboot, het slimme bevoorradingsschip van de Havendienst. Die komt vervolgens in botsing met de historische replica van het Romeinse schip dat ooit -eeuwen geleden- Utrecht aandeed. En niet alleen de Romeinen, maar ook de bezoekers van het typisch Utrechtse werfterras bij de Stadhuisbrug moeten het bekopen! Gelukkig laten een aantal beroemde Utrechtenaren (wie herkent ze?) zich niet afschrikken door al dit cartooneske geweld. Maar wat hangt onze vaste toeristen Bob en Nancy nu weer boven het hoofd? Dat zie je pas als je de puzzel hebt gemaakt! Puzzel van 1000 stukjes

Henri catisse artsy cats 100 piece puzzle tin

angie rozelaar

€ 18,95
Introduce a modern art meowster with Mudpuppy’s Henri Catisse Artsy Cats Puzzle Tin. This 100-piece puzzle features an illustrated feline portrait inspired by the work of Henri Matisse and is cleverly packaged in a paint can tin, perfect for gifting, reuse, and storage.

Panorama puzzel – Paradise – 1000 stukjes

auteur onbekend

€ 14,95
Even je hoofd leegmaken? Ken je de positieve effecten van puzzelen al? Het helpt je om te ontspannen, maar prikkelt tegelijkertijd ook je creativiteit en geheugen. Bovendien is het hartstikke leuk om te doen! Met elk stukje dat je legt, verschijnt er meer van het kleurrijke spektakel. Deze panoramapuzzel staat garant voor urenlang puzzelplezier. Je kunt de puzzel op het uiteinde van de tafel maken, zodat de rest van de familie de tafel nog kan gebruiken. De panorama-uitvoering is extra breed en laat een wonderlijke fantasiewereld zien. Verkrijgbaar in een aquarium- en een paradijseditie. De legpuzzel heeft een afmeting van 98 x 33 cm en bestaat uit 1000 puzzelstukjes. De puzzel wordt omsloten door een mooie geschenkdoos.

De boerderij - boek + giga puzzel

auteur onbekend

€ 12,50
Mooie ronde box met boekje en giga puzzel van 30 stukjes. Het boekje is van hard stevig karton met daarin een rijmend verhaaltje. Afmetingen 62 x 45 cm + poster! Leeftijd 3+

Astrology 1000 piece foil puzzle

auteur onbekend

€ 12,50
The twelve signs of the zodiac take on cosmic sparkle and shimmer on this gold foil embellished puzzle. Puzzle insert includes fun astrological facts Astrology 1000 Piece Foil Puzzle includes an insert with interesting astrological facts. Galison puzzles are packaged in matte-finish sturdy boxes, perfect for gifting, reuse, and storage.

Volkswagen 'Wave Hopper' Puzzel

auteur onbekend

€ 24,99
Een puzzel bestaande uit 550 puzzelstukjes, verpakt in een collector's item metalen 'Wave Hopper' Volkswagen bus. Inclusief een full colour poster. Formaat: 33 x 48 cm.

Jan van Haasteren 200ste Legpuzzel - Zeepkisten Race puzzel - 1000 stukjes

Jan van Haasteren

€ 18,99
Het is chaos tijdens de Zeepkisten Race, de 200ste plaat van Jan van Haasteren! De 200ste unieke Jan van Haasteren illustratie. Een traditioneel beeld van Jan van Haasteren, gelanceerd op zijn 86ste verjaardag met een feestelijk verpakkingsontwerp. Het hele dorp heeft zich verzameld om de Zeepkistenrace te kijken. Iedereen vertrekt met een vliegende start, maar de eerste bocht blijkt voor sommigen te veel te zijn. Dankzij de racegeschiedenis van Turbo Turtle en Super Snail zijn ze de favorieten om te winnen, maar wie zal bovenaan het podium eindigen?
pro-mbooks3 : libris