Puzzels

 

Puzzelen is weer helemaal populair. Logisch, want door de lockdown en de avondklok zitten we meer binnen. En puzzelen is daar de perfecte oplossing voor! Het is ontspannend en er is volop keuze. Zo zijn er grappige, moeilijke en dubbelzijdige puzzels. 

Hieronder ziet u diverse puzzels uit ons assortiment. Niet alle puzzels zijn op onze website te vinden, maar we doen onze uiterste best om deze pagina regelmatig aan te vullen. Alvast veel puzzelplezier!

De Utrechtse Dom

Boosterbox

€ 19,99
3D puzzel van de Dom in Utrecht, 140 stukjes. Afmeting: 45 x 20 x 43 cm. Aantal Puzzelstukjes 140 Leeftijd min. 12 Talen nederlands

Puzzel 75 jaar De Bezige Bij

auteur onbekend

€ 24,99
Op 12 december 2019 vierde De Bezige Bij haar 75e verjaardag. Voor die gelegenheid werd voor de derde keer in de historie van de uitgeverij een iconische foto gemaakt van alle auteurs en het voltallige personeel. Na Paul Huf in 1969 en Thom Hoffman in 2004 was het dit keer niemand minder dan Stephan Vanfleteren die de equipe vastlegde in de bibliotheek van het Rijksmuseum. Deze puzzel bestaat uit 1.000 stukjes en is het ultieme collector’s item voor de literatuurliefhebber. Op = op!

Henri catisse artsy cats 100 piece puzzle tin

angie rozelaar

€ 18,95
Introduce a modern art meowster with Mudpuppy’s Henri Catisse Artsy Cats Puzzle Tin. This 100-piece puzzle features an illustrated feline portrait inspired by the work of Henri Matisse and is cleverly packaged in a paint can tin, perfect for gifting, reuse, and storage.

Panorama puzzel – Paradise – 1000 stukjes

auteur onbekend

€ 14,95
Even je hoofd leegmaken? Ken je de positieve effecten van puzzelen al? Het helpt je om te ontspannen, maar prikkelt tegelijkertijd ook je creativiteit en geheugen. Bovendien is het hartstikke leuk om te doen! Met elk stukje dat je legt, verschijnt er meer van het kleurrijke spektakel. Deze panoramapuzzel staat garant voor urenlang puzzelplezier. Je kunt de puzzel op het uiteinde van de tafel maken, zodat de rest van de familie de tafel nog kan gebruiken. De panorama-uitvoering is extra breed en laat een wonderlijke fantasiewereld zien. Verkrijgbaar in een aquarium- en een paradijseditie. De legpuzzel heeft een afmeting van 98 x 33 cm en bestaat uit 1000 puzzelstukjes. De puzzel wordt omsloten door een mooie geschenkdoos.

De boerderij - boek + giga puzzel

auteur onbekend

€ 12,50
Mooie ronde box met boekje en giga puzzel van 30 stukjes. Het boekje is van hard stevig karton met daarin een rijmend verhaaltje. Afmetingen 62 x 45 cm + poster! Leeftijd 3+

Astrology 1000 piece foil puzzle

auteur onbekend

€ 12,50
The twelve signs of the zodiac take on cosmic sparkle and shimmer on this gold foil embellished puzzle. Puzzle insert includes fun astrological facts Astrology 1000 Piece Foil Puzzle includes an insert with interesting astrological facts. Galison puzzles are packaged in matte-finish sturdy boxes, perfect for gifting, reuse, and storage.

Micropuzzel Toulouse-Lautrec

auteur onbekend

€ 8,50
Micropuzzel van 150 stukjes met de afbeelding van het affiche 'La Goulue' uit 1891 door kunstenaar Toulouse-Lautrec, verpakt in een plastic buisje. Afmeting: 10 x 15 cm. Makkelijk mee te nemen, als je op vakantie gaat, ook leuk voor een lange vliegreis, past met gemak op het uitklapbare tafeltje. Materiaal: gerecycled karton en papier.
pro-mbooks3 : libris