Nieuwsberichten

Deze zomer gaat de bibliotheek op zoek naar nieuw schrijftalent! In de schrijfwedstrijd voor jong en oud dagen we je uit een kort verhaal over een reis te schrijven Welke reis beleef jij? De jury kiest de mooiste verhalen en de winnaars ontvangen mooie prijzen

Meer informatie

Brasserie Broese

dinsdag 2 juni 2020

Eindelijk! Brasserie Broese is open (volgens de richtlijnen van het RIVM). Hieronder de uitgebreide menukaart. Welkom en geniet van uw bezoek aan onze brasserie!

Meer informatie

Nieuwe pand geopend!

donderdag 23 april 2020

Vanochtend iets voor 10 uur is onze nieuwe winkel in Post Utrecht officieel geopend door niemand minder dan Utrechtse auteur Ronald Giphart.

Meer informatie

Interview Sandra en Erik van Doorn

donderdag 23 april 2020

Lees hier het interview met Sandra en Erik van Doorn over de nieuwe winkel van Broese in Utrecht (bron: Boekblad).

Meer informatie

Prentenboeken top 10!

donderdag 9 april 2020

Juist nu veel gezinnen met elkaar thuis zijn door het coronavirus, is het moment om het Prentenboek van het Jaar bekend te maken. Want nu is voorlezen, een moment samen met je kind of kleinkind, zo belangrijk en daarbij biedt de Prentenboek Top 10 extra inspiratie.

Meer informatie

Sfeerimpressie van onze nieuwe winkel

donderdag 9 april 2020

Nieuwe film! Neem alvast een virtuele kijk in onze nieuwe winkel. Een sfeerimpressie om alvast een indruk te geven. Wij zijn heel enthousiast en er trots op u op donderdag 23 april te mogen verwelkomen!

Meer informatie