Wat is jouw #Anniemoment ?

Wie is er niet mee groot geworden: de verhalen en liedjes van Annie M.G. Schmidt. U heeft vast moeten lachen om de avonturen van Jip en Janneke, meegereisd met Abeltje in De Lift of meegezongen met Ja Zuster, Nee Zuster. Maar hoe goed kent u de schrijfster zelf? In 'Het ABC van Annie M.G.' van Joke Linders volgen we de schrijfster van A tot Z, en leren we over haar taalgebruik, haar illustraties, en haar fictieve helden en heldinnen. En u maakt nu kans om dit mooie boek te winnen!

Hoe? Heel simpel. Maak een foto of een kort filmpje van uw favoriete Annie moment. Een boos kindje dat geen handje wilt geven? Gezellig met zijn tweeën onder de paraplu? Laat het beeld voor zich spreken. Stuur deze foto naar ons toe via klantenservice@broese.nl of deel de foto via sociale media met de hashtag #anniemoment #broeseutrecht En vertel ons waarom dit verhaal of liedje van Annie zoveel voor u betekent!

Zodra u bericht van ons krijgt, spreken we een moment af waarop u uw Annie boek kan komen ophalen bij Broese. En als het bedoeld is als cadeautje, pakken we het natuurlijk leuk voor u in.

Kortom, zet je creativiteit aan het werk en maak kans op je eigen Annie!

pro-mbookslibr3 : libris