Nieuws!

Bezorgen en afhalen tijdens de lockdown

Broese is eindelijk weer zonder afspraak open! Naast afhalen en bezorgen kunt u nu weer langskomen in onze winkel. Wij zijn er klaar voor en alle afdelingen zijn in topvorm. Voor een bezoek aan onze winkel gelden andere regels dan een bezoek aan het afhaalloket, die wij hieronder zullen uitleggen. 

Winkelen, u bent van harte welkom!
Belangrijk: wij volgen het RIVM advies, respecteer de 1,5 meter afstand, draag een mondkapje en kom bij voorkeur alleen. 

Openingstijden
maandag 12.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag 10.00 t/m 18.00 uur
Woensdag 10.00 t/m 18.00 uur
Donderdag 10.00 t/m 20.00 uur
Vrijdag 10.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 18.00 uur
Zondag 12.00 - 17.30 uur

Wat is er anders: geleidelijk aan komen kranten en tijdschriften weer terug in ons assortiment.

Bestellingen afhalen
U kunt hiervoor kiezen in uw winkelmandje tijdens de eerste stap van het bestelproces. Zodra uw bestelling klaarstaat krijgt u van ons per mail een uitnodiging voor het afhalen van uw bestelling.
Belangrijk: heeft u geen mail ontvangen? Controleer uw spambox. Kunt u hier geen Broese e-mail terugvinden, neem dan contact met ons op.
Afhalen: maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.

Bestellingen bezorgen
Naast afhalen kunt u ook uw bestelling laten bezorgen! Dit geeft u aan tijdens uw bestelling. Vink dan de optie ‘geen haast’ aan en onze boekverkopers komen uw bestelling op de fiets bij u bezorgen. Nieuw: ons bezorggebied is uitgebreid naar de hele stad Utrecht, inclusief Vleuten en De Meern! Vandaag besteld is (in de meeste gevallen) morgen in huis of soms zelfs dezelfde dag. Zeven dagen per week!

Bestel mogelijkheden
• Telefonisch of via Whatsapp: 030-233 52 00
• E-mail: klantenservice@broese.nl
• Webshop: 24/7 online

Corona update: ruilen en voorwaarden Broese

Voor het ruilen van artikelen bent u welkom bij onze klantenservice op de eerste verdieping. 

Ruilen van artikelen kan binnen 14 dagen na aankoop met de kassabon bij de balie van onze klantenservice. Het te ruilen artikel dient uiteraard onbeschadigd en ongelezen te zijn. 
Uitzonderingen: CD, DVD en vinyl mogen niet uit de verpakking gehaald worden. Tijdschriften en speciaal voor u bestelde boeken worden niet geruild. Artikelen gekocht in onze uitverkoop mogen niet geruild worden.


 

Kookboekenweekblog: Home Made Basics

Kookboekenweekblog: Home Made Basics

HOMEMADE BASICS
Yvette van Boven 
Makkelijke recepten voor elke dag die echt iedereen kan maken

Lees het blog van Annemiek over 'Home Made Basics' hier>>


 

Kookboekenweekblog: Spicy Chef

Kookboekenweekblog: Spicy Chef

SPICY CHEF
Verhalen en recepten uit de keuken van de Lindehof

Lees het blog van Annemiek over 'Spicy Chef' hier>>


 

Kookboekenweekblog: Inmaken

Kookboekenweekblog: Inmaken

INMAKEN
Groente, fruit, diversen
Jonah Freud en Noni Kooiman

Lees het blog van Annemieke over 'Inmaken' hier>>


 

Kookboekenweekblog: Wereldse bouillons

Kookboekenweek: Wereldse Bouillons

WERELDSE BOUILLONS

100 x  Comfortfood uit 5 wereldkeukens | Marianne Snel

Lees het blog van Annemiek over 'Wereldse Bouillons'>>


 

Kookboekenweekblog: Vis voor beginners

Kookboekenweekblog: Vis voor beginners

VIS VOOR BEGINNERS

Een kookboek vol lekkers, lekkerbekjes, tattoos, truien, rolmopsen & recepten Mirjam van der Rijst, Harold Pereira, Martien Holtzappel

Lees het blog van Annemiek over 'Vis voor beginners'>>


 

Wensen & Geven

Wensen en geven

 

Echt gebeurd

 

De shortlist van de delicious. publieksprijs 2021

Jaarlijks verschijnen er honderden kookboeken. Toch zijn er maar een paar die eruit springen. Omdat ze cool, origineel, inspirerend, vernieuwend, bijzonder, informatief, indrukwekkend of vul maar in, zijn. De makers van die pareltjes zetten we graag in de spotlights.

Brasserie Broese
Annemiek van Leeuwen, onze chef van Brasserie Broese, zal binnenkort telkens een van de gerechten uit een van de zes genomineerde kookboeken tippen.

Stem op de delicious. publieksprijs 2021 en win!
De delicious. publieksprijs zou geen publieksprijs zijn als jij niet zou mogen stemmen. Dus, grijp je kans en breng nu jouw stem uit op jouw favoriete boek en maak kans op een van de 10 boekenpakketten! Stem hier>>

Salad Days

Ajda Mehmet

€ 20,95
Salad Days – Ajda Mehmet Dat Ajda als foodstyliste een fijn oog voor esthetiek heeft, zie je in de mooie, verzorgde manier waarop ze kookt en de precisie in haar receptuur. Salades zijn publieklievelingen maar ze ècht lekker maken is een kunst die Ajda als geen ander verstaat. Dit zijn volwaardige maaltijden met smaken op hoog niveau. Verrassend èn heel goed te doen voor iedereen. Ajda is een echt vakvrouw. Veel contrasten en texturen dat maakt haar salades fantastisch.

Amazing Asia

Emma de Thouars

€ 29,99
Amazing Asia – Emma de Thouars Haar bubbelende enthousiasme voor de Aziatische keuken voel je gelijk als je dit boek in handen hebt. Smaak, passie en levenslust spatten van de pagina’s af. En haar ruime reiservaring door het continent ook. Emma maakt Aziatisch koken toegankelijk en makkelijk voor een breed publiek. Een geweldig goed, mooi vormgegeven boek met heerlijk reisbeeld en prachtige foodfotografie. Van zo’n jong iemand als Emma, is dit een geweldige prestatie heten.

Restaurant De Kas

Jos Timmer ; Wim de Beer

€ 34,99
Van het Land op Het Bord – Restaurant De Kas Toen Restaurant De Kas 20 jaar geleden de deuren opende in de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij, was het zijn tijd ver vooruit. De ontmoeting van ‘landbouwcultuur en culinaire innovatie’, zoals ze dat zelf noemen, het gebruiken van seizoensproducten, uit eigen tuin en kas, was een regelrechte hit in de restaurantwereld. Het verhaal van De Kas is opgetekend in dit prachtig uitgevoerde kookboek, met mooie fotografie en geweldig smaakvolle receptuur, die ondanks dat dit een high end restaurant is, heel goed maken is door hobbykoks. Veel verschillende keukens, structuren en spannende combinaties, zoals gebraden venkel met mole en krokante mais of boerenkool met kabeljauw en nduja.

Veggies & Fish

Bart van Olphen

€ 32,00
Veggies & Fish – Bart van Olphen In zijn niet aflatende strijd voor duurzaam gevangen vis, heeft Bart van Olphen met zijn vismerk Fishtales goed beet. En gelukkig laat hij deze missie ook niet los en blijft hij mensen inspireren om niet alleen duurzame vis te kopen maar er ook heerlijk mee te koken op een verrassende en toegankelijke manier. In dit boek geeft hij een tweede hoofdrol aan groenten en dat leidt tot een zeer geslaagde verzameling verrassende recepten. Passie, missie en smaak komen tesamen in Veggies en vis.

Smaak

Walter Marskamp ; Sally Mitchell

€ 34,99
Smaak – Walter Marskamp Walter Marskamp, chef kok van vegan restaurant Yerba in Amsterdam, kunnen we gerust de Pele van de vegan wereld noemen. Dat SMAAK niet de allerorigineelste titel voor een kookboek is, vergeef je hem onmiddellijk want..tja, wie heeft het nog over vlees of vis als je groenten zo kunt laten schitteren? Wat een smaak weet deze man te creëren! SMAAK is daarnaast ook nog eens een erg smaakvol uitgegeven boek, een sieraad op het aanrecht en de koffietafel van de gepassioneerde thuiskok.

Mijn recepten

London Loy

€ 31,99
Mijn Recepten – London Loy Binnen de culinaire wereld neemt London een unieke plek in. Als voormalig restaurantchef en vakman pur sang slaat hij een brug naar de thuiskok. En verbindt hij op een heel originele manier zijn Surinaamse roots met onze alledaagse keuken. Zijn keuken is een ware smeltkroes van Nederlandse, Surinaamse, Caribische en Aziatische invloeden, wat bijvoorbeeld leidt tot wentelteefjes met bakbananen of springrolls met spruitjes. Zijn boek straalt door de fotografie en de levendige persoonlijkheid van London zelf een heerlijk, energieke vibe uit, waar je heel vrolijk van wordt. En waarmee je natuurlijk lekker eet.
pro-mbookslibr1 : libris