Muziek

 

Wist u dat Broese ook muziek verkoopt? Zo hebben we veel vinyl en cd's in zowat alle genres van pop tot klassiek!

Hieronder ziet u enkele artiesten uit ons assortiment. Niet alle muziek is op onze website te vinden, maar we doen onze uiterste best om deze pagina regelmatig aan te vullen. Voor gerichte vragen: stuur een e-mail naar KunstenMuziek@broese.nl Er zit muziek in Broese!

7.6.9.6. Spinvis CD

Spinvis

€ 9,99
Drie jaar na zijn meesterwerk Trein Vuur Dageraad is het weer tijd voor een nieuw Spinvis-album. 7.6.9.6. heet de plaat of, zoals Erik de Jong het zelf omschreef: ‘een cijfercombinatie zonder betekenis of gevoelswaarde, tenzij het je pincode is.’

7.6.9.6. SPINVIS album pakket

Spinvis

€ 75,00
Grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit. Neem nou het verschijnen van een nieuw Spinvisplaat. 7.6.9.6. ? is in 2020 verschenen In tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms. De Dag Dat Richard Krajicek Wimbledon Won ? was op 7 Juli de eerste voorbode van ?7.6.9.6. Een track die prompt op de playlist van 3FM en Radio 1 in België belandde. Nu verschijnen er nog drie fonkelnieuwe stukken als opmaat naar het album. ‘Focus track’ Scherven van Jou ? is een melancholiek stuk, waarin herinneringen worden opgehaald door in een caleidoscoop terug te kijken naar een vakantie met een dame in de zon. De onontkoombaarheid van het verlies van de dame wordt terloops bezongen op een voor Spinvis kenmerkende compositie met elegante strijkers met daarin een prominent sitar-arrangement.

7.6.9.6. nieuwe SPINVIS album Boekuitvoering + CD

Spinvis

€ 34,99
Het in 2020 verschenen album 7.6.9.6. is verkrijgbaar in tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

Fine Line - vinyl album

Styles, Harry

€ 34,99
Het tweede solo album van de bekende One Direction zanger Harry Styles werd in augustus 2019 bekend gemaakt Tijdens het opnemen van het album werd Styles geïnspireerd door Joni Mitchell, David Bowie, en Van Morrison. Styles' ex-vriendin, Camille Rowe. Harry wil vertellen dat dit album over je vrij en verdrietig voelen gaat.

Fijn zo - gekleurd vinyl - lp

Struijk, Stephanie

€ 19,99
Fijn zo’ is het 2e Nederlandstalige album van zangeres Stephanie Struijk die eerder bekend was onder de naam Stevie Ann. Waar haar Nederlandse debuut-plaat uit 2016 (geproduceerd door Daniel Lohues) geheel akoestisch aan de keukentafel is opgenomen, is ‘Fijn zo’, geproduceerd door Bernard Gepken, iets voller qua klank. Er staan songs op met gelaagde gitaren en strijkers. Het zijn prachtig uitgewerkte arrangementen die om de intimiteit van haar stem en de vertellende kracht van haar teksten heen dansen. Voor deze plaat schreef Stephanie voor het eerst in lange tijd weer wat songs in haar eentje, maar is ook samenwerkingen aangegaan bevriende songwriters (o.a. Daniel Lohues en Joost Oskamp). ‘Fijn zo’ voelt als een mixtape van haar emoties van de afgelopen 2 jaar. Het zijn liedjes geworden die gaan over iemand loslaten terwijl je dat nog helemaal niet kan, over in het hier en nu zijn, en over het grotere plaatje zien en dat het dan uiteindelijk wel goedkomt. Songs die troost geven dus. Er zijn in de lockdown periode afgelopen voorjaar nog 3 nieuwe nummers ontstaan die nog op het album zijn beland, zoals de afsluiter van het album, ‘Later wel’. Dat is zo’n troostliedje. Want alles wat nu niet gebeurd komt later wel. Het album verschijnt op 19 februari 2021

Fijn zo - gelimiteerde cassette - genummerd en gesigneerd

Struijk, Stephanie

€ 12,50
Fijn zo’ is het 2e Nederlandstalige album van zangeres Stephanie Struijk die eerder bekend was onder de naam Stevie Ann. Waar haar Nederlandse debuut-plaat uit 2016 (geproduceerd door Daniel Lohues) geheel akoestisch aan de keukentafel is opgenomen, is ‘Fijn zo’, geproduceerd door Bernard Gepken, iets voller qua klank. Er staan songs op met gelaagde gitaren en strijkers. Het zijn prachtig uitgewerkte arrangementen die om de intimiteit van haar stem en de vertellende kracht van haar teksten heen dansen. Voor deze plaat schreef Stephanie voor het eerst in lange tijd weer wat songs in haar eentje, maar is ook samenwerkingen aangegaan bevriende songwriters (o.a. Daniel Lohues en Joost Oskamp). ‘Fijn zo’ voelt als een mixtape van haar emoties van de afgelopen 2 jaar. Het zijn liedjes geworden die gaan over iemand loslaten terwijl je dat nog helemaal niet kan, over in het hier en nu zijn, en over het grotere plaatje zien en dat het dan uiteindelijk wel goedkomt. Songs die troost geven dus. Er zijn in de lockdown periode afgelopen voorjaar nog 3 nieuwe nummers ontstaan die nog op het album zijn beland, zoals de afsluiter van het album, ‘Later wel’. Dat is zo’n troostliedje. Want alles wat nu niet gebeurd komt later wel. Album verschijnt 19 februari 2021, Cassette een week later!

Fleetwood Mac 'Rumours' vinyl

2024

€ 21,99
'Rumours' is het elfde studioalbum van de Brits/Amerikaanse rockband Fleetwood Mac. Dit legendarische album kwam uit in 1977 en stond vervolgens tien weken bovenaan de albumlijst. Van dit album zijn de bekende hits: “Go Your Own Way”, “Don’t Stop”, “Dreams” en “You Make Loving Fun”. Het is het eerste studioalbum waarvan zes nummers (de zojuist genoemde plus “Songbird”) de Top 2000 haalden. Deze plaat is een re-issue op high quality vinyl uit 2009.

Fleetwood Mac BBC Sunday Concert April 9th 1970 - vinyl

auteur onbekend

€ 27,99
Fleetwood Mac, live opgenomen door de BBC in het Paris Theatre, Lower Regent Street, London op 9 april 1970. Nog geen zes weken na deze show kreeg Peter Green een lsd probleem en zou hij nooit meer zo goed klinken, althans dat wordt beweerd. Deze negen tracks zijn met de hoogste BBC kwaliteit opgenomen. En ‘The Green Manalishi’ en ‘Rattlesnake Shake’ waren toen al behoorlijke hits. Aanrader!
pro-mbookslibr2 : libris