Knuffels

 

Wist u dat Broese ook knuffels verkoopt? Zo hebben we heel veel verschillende Nijntjes, maar ook Rupsje Nooitgenoeg, de Gruffalo, Gorgels en natuurlijk Kikker. De meeste zijn heel zacht en knuffelig : ) 

Hieronder ziet u enkele knuffels uit ons assortiment. Niet alle knuffels zijn op onze website te vinden, maar we doen onze uiterste best om deze pagina regelmatig aan te vullen. Dikke knuffel van Broese!

Nijntje terry pink 33 cm

auteur onbekend

€ 23,95
Deze super schattige nijntje Terry knuffel is heerlijk knuffelbaar en onwijs zacht. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt. Een echte eye catcher voor in de baby- of kinderkamer. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. - Gemaakt van hoogwaardig materiaal - Geschikt vanaf de geboorte - Voorzien van een stijlvol ontwerp - Wasbaar in de wasmachine

Nijntje corduroy spring green 23 cm

auteur onbekend

€ 15,95
Schattige nijntje knuffel gemaakt van corduroy. Een echte eye-catcher in de babykamer of om lekker mee te knuffelen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Afmetingen: 23 cm Thema: nijntje corduroy Wasadvies: handwas

Kikker knuffel - 20 cm

Max Velthuijs

€ 9,99
Niets zo heerlijk als knuffelen met je eigen Kikker knuffel, gebaseerd op de beroemde Kikker van Max Velthuijs. Inclusief zwembroekje en sjaal.

KNUFFELS

1025

€ 12,95
De Aurora Gruffalo Pluche Muis is een personage uit het populaire Gruffalo boek en de film geschreven door Julia Donaldson. Dit leuke en zachte muisje heeft een ideaal formaat voor kleine handjes. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De knuffel is 17 cm groot.

De Gorgels - Bobba 20 cm

Jochem Myjer

€ 14,99
Jochem Myjers De Gorgels is de (voor)leesfavoriet van heel veel Nederlandse gezinnen. En nu is er voor alle mensenkinderen een eigen Gorgel-knuffel. Met superogen die alles zien, oren die alles horen, een warm wollen jasje en stevige voeten die hem overal brengen waar hij nodig is. Hij past in een rugzak, zit waakzaam op een nachtkastje en in bed, en is zo zacht als je lievelingskussen… Geef hem zelf een naam en zorg goed voor hem! Formaat: 20 cm.

Gonnie - pluchen knuffel

Olivier Dunrea

€ 10,99
Dit lieve pluchen knuffeltje maakt deel uit van de peuterserie Gonnie van Olivier Dunrea.Gonnie: de knuffelGonnie is een van de bekendste gansjes van Nederland. De serie van Olivier Dunrea bestaat inmiddels al uit 18 delen, waarin Gonnie en al haar vriendjes aan bod komen: Gijsje, Teun, Otto, Ollie, Bo, Eddie en nog veel meer. Dit lieve knuffeltje, dat voorheen enkel bij een van de kartonboekjes werd geleverd, is nu ook los verkrijgbaar. Om lekker mee te knuffelen tijdens het voorlezen!
pro-mbookslibr3 : libris