Contact

Contactgegevens
Oudegracht 112-b 
3511 AW Utrecht

030 - 233 5200
klantenservice@broese.nl

Betaalmogelijkheden
De betaalmogelijkheden bij Broese boekverkopers zijn: contant, pin, creditcard (Mastercard / Visa), Nationale Entertainmentcard (zowel papier als e-card), Boekenbon (zowel papier als e-card), de VVV Cadeaubon (zowel papier als e-card) en nu ook via een Tikkie. 

Boekenbon
Boekenbonnen kunt u aanschaffen in onze winkel. De maximale waarde die op een Boekenbon gezet kan worden is €150,-.
Als u online met een boekenbon wilt betalen kan dit met maximaal €50,- per transactie. Indien er nog een resterend deel overblijft op de transactie kan dit uiteraard met iDeal of een ander betaalmiddel worden voldaan. Deze beperking op de transactie is per 1 juli 2020 wettelijk ingevoerd voor alle cadeaukaarten.   


Ruilen en voorwaarden Broese

Corona update: vanwege de lockdown is ons ruiltermijn verlengd tot 31 januari 2021. 

Ruilen van artikelen kan binnen 14 dagen na aankoop met de kassabon bij de balie van onze klantenservice. Het te ruilen artikel dient uiteraard onbeschadigd te zijn. 
Uitzonderingen: CD, DVD en vinyl mogen niet uit de verpakking gehaald worden. Tijdschriften en speciaal voor u bestelde boeken worden niet geruild. Artikelen gekocht in onze uitverkoop mogen niet geruild worden.


Uw bestelling ophalen in de winkel
De boeken die op onze website worden aangeboden kunt u ook ophalen in onze winkel aan de Oudegracht 112-b, Utrecht. Dit kunt u doen door in het bestelproces te kiezen voor de optie ophalen bij Broese . U ontvangt van ons bericht zodra uw bestelling voor u klaarstaat. 


Via Whatsapp/Tikkie!
Het is nu mogelijk om ons via Whatsapp te bereiken! Stuur een Whatsappbericht naar +31 30 233 5200 met de boeken die u graag zou willen ontvangen. De medewerkers van de klantenservice verwerken de bestelling en sturen een Tikkie. Zodra de betaling bij ons binnen is worden de boeken verstuurd of leggen we de bestelling voor u klaar in onze winkel!


Het ruilen van Online bestellingen die online betaald zijn vallen onder: Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (deze Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014).

 

Coronavirus 
De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO om verdere verspreiding van het coronavirus in onze winkel te voorkomen.

Wij hebben diverse maatregelen op het gebied van (extra) hygiëne en lichamelijk contact getroffen. Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

 

 

 

 

 

pro-mbookslibr1 : libris