Gebonden

€ 34,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

De culturele diversiteit in Paramaribo uit zich onder andere in de keuken waar gerechten van Indiaanse, Creoolse, Hindoestaanse, Javaanse, Chinese, Portugees-Joodse, Libanese en Hollandse oorsprong te vinden zijn. In Paramaribo gaat culinair ontdekker Judith Cyrus terug naar haar Surinaamse roots. Ze toont ons de veelzijdigheid van de Surinaamse keuken met bekende gerechten als saotosoep, pom en moksie alesie - die laatste twee in allerlei varianten. Maar ook minder bekende gerechten als griti bana met tomtom, sopropo, heri heri of Surinaamse erwtensoep. Ga mee op reis met Judith Cyrus naar de rijke, veelzijdige en bovenal smakelijke keuken van Paramaribo!
ISBN
9789059565692
Vorm
Gebonden
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris