Gebonden

€ 33,99

Op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag thuisbezorgd
Gratis bezorging van al uw bestellingen
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 10 januari 2021
Koop lokaal, ook online!
Direct af te halen bij BROESE
{{promotion.PromotionName}}

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
ISBN
9789048847341
Vorm
Gebonden
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Verschenen
12-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
496 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris