We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 16,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Regen in de Droogste Woestijn ter Wereld

Gebonden

€ 16,50

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

In 2001 reisden Ria en Arthur door Chili, van Punta Arenas in het zuiden, via het op een kleine 4000km afstand in de Grote Oceaan gelegen Paaseiland, naar de Atacama woestijn in het noorden. Over deze laatste bestemming schrijft Arthur: “Dit kan alleen ons maar overkomen. Gaan we naar ‘de droogste woestijn ter wereld,’ begint het te regenen. We landen rond 18:00 uur op het vliegveld van Calama. Het is natuurlijk al verdacht dat we door een dik wolkendek moeten om te kunnen landen. (…) Om omstreeks 18:30 rijden we de woestijn in. We gaan ongeveer 100km door deze ‘droogste woestijn ter wereld’ rijden. Een rechte, geasfalteerde tweebaansweg strekt zich voor ons uit. Links, rechts en voor ons geel zand, bezaaid met stenen. Boven ons regenwolken. REGENWOLKEN? Na circa vijftien minuten: spatjes. Nou ja… een enkel spatje… na nog tien minuten: bui! Hoezo droogste woestijn ter wereld?” Van de vakantie naar Chili ging, door de ‘regen in de droogste woestijn ter wereld’ de reis naar de geisers van Tatío niet door. In een eerdere vakantie hadden ze de Colca Cañon, in het zuiden van Peru, gemist. Tatío ligt in het noorden van Chili, dus deze twee bestemmingen liggen redelijk dicht bij elkaar. Een mooie reden om beide bestemmingen alsnog aan te doen. Dat deden ze rond de jaarwisseling van 2005/06.
ISBN
9789082938753
Vorm
Gebonden
Uitgever
Blauw Zand, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
24-11-2020
Taal
Nederlands
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris