We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Gebonden

€ 22,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Al achthonderd jaar, generatie na generatie, heeft de familie van Aga Djan een centrale positie in de stad.
Al zolang ze er wonen, brengen ze de geestelijk leider van de moskee voort. De imam is een belangrijk man, maar zeker zo belangrijk is Aga Djan. Als eigenaar van de bazaar heeft hij veel economische macht; bovendien is hij schrijver. Belangrijke gebeurtenissen, gedachten en ontmoetingen met mensen noteert hij in een bijzonder verslag dat de actuele geschiedenis van Iran van de laatste vijftig jaar omvat.

Kader Abdolah (Iran, 1954) debuteerde in 1993 met de verhalenbundel De adelaars.
Na De meisjes en de partizanen verscheen in 1997 de roman De reis van de lege flessen, in 2000 gevolgd door Spijkerschrift. Daarnaast publiceerde Abdolah drie bundels van zijn Mirza-columns uit de Volkskrant: Mirza, Een tuin in de zee en Karavaan. Ter gelegenheid van de Boekenweek 2001 verscheen het boekje De koffer, met daarin een interview, een artikel over zijn werk en een nieuw verhaal. In 2003 publiceerde De Geus de roman Portretten en een oude droom. Bij Uitgeverij Bert Bakker verscheen Kélilé en Demné (2002), een door Kader Abdolah bewerkt klassiek meesterwerk uit het oude Perzië.
ISBN
9789044507683
Vorm
Gebonden
Uitgever
Geus, Uitgeverij De
Taal
Nederlands
Pagina's
413 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris