We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Paperback

€ 17,95

Afwijkende levertijd: 10 - 12 werkdagen.
Wat ging er goed vandaag?

Paperback

€ 17,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Een van de beste manieren om je beter te voelen is meteen ook een van de makkelijkste en leukste manieren. Elke dag (of een paar keer per week) noteer je op één pagina wat er goed ging en waarom. Op de pagina ernaast schrijf je waar je dankbaar voor bent. Het Wat ging er goed vandaag dagboek is gebaseerd op meerdere onderzoeken uit de psychologie, waarmee het positieve effect aangetoond is. Bijna iedereen die het gebruikt, merkt na 3 weken al een verschil. Iedereen kan wat hebben aan het Wat ging er goed vandaag dagboek. Als je je wat beter wilt voelen, als je vaak depressief bent, als je net gestopt bent met roken, als je probeert af te vallen, als je een dierbaar iemand bent verloren...
ISBN
9789083055909
Vorm
Paperback
Uitgever
Pumbo.nl B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-03-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
136 pp.
Genre
Overige artikelen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris