Voorlezen en signeren ‘Een warme Kerst’ Henk Westbroek

zondag 17 december 2023 14:00
Voorlezen en signeren ‘Een warme Kerst’ Henk Westbroek

Utrechter Henk Westbroek, bekend als zanger van Het Goede Doel, zal op zondag 17 december voorlezen uit de speciale uitgave ‘Een warme Kerst’. Aansluitend zal hij dit boek voor ieder die dat wil signeren. Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan!

 

Over ‘Een warme kerst’:
In deze novelle beschrijft Henk Westbroek de warme decembertradities uit zijn vroege jeugd. De echo van de Duitse bezetting is in het gezin nog duidelijk voelbaar. Een onverwachte gebeurtenis op een koude kerstochtend is bepalend voor de toekomst van Henk en zijn familie.

 

Datum: zondag 17 december| Aanvang: 14.00 - 15.30 uur | Toegang gratis

Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via [email protected]

 

Henk Westbroek

Henk Westbroek (1952) is de zoon van de ongehuwde Nel van Leur, die hem na de geboorte ter adoptie afstond aan haar zuster Riek van Leur-Westbroek. Henk groeide op in een typisch arbeidersgezin in Utrecht. Hij noemt zichzelf een ‘manusje van alles’. Wat lijkt te kloppen, want na zijn studie Algemene Sociologie werkte hij als weten- schappelijk bibliothecaris en sociaal seksuoloog. Werd vervolgens tekstschrijver en zanger bij Het Goede Doel en gelijktijdig diskjockey bij de Vara-radio. Hij richtte de lokale partij Leefbaar Utrecht op, werd horecaondernemer en schreef honderden columns voor verschillende dagbladen. Hij presenteerde ook tv-programma’s bij RTV Utrecht en was korte tijd glazenwasser.

pro-mbooks3 : libris