Signeren Leco van Zadelhoff 'Leco'

zaterdag 20 november 2021 15:00
Signeren Leco van Zadelhoff 'Leco'

Trek je mooiste outfit maar aan, want niemand minder dan visagist Leco van Zadelhoff komt zijn biografie signeren bij Broese! Visagist van de sterren,  bekend van programma’s als ‘RTL Boulevard' en ‘Chantal’s Beauty Camper’, vertelt in zijn persoonlijke biografie Leco, worden wie je bent over zijn belevenissen binnen de beautybranche. Leco komt alleen in Utrecht signeren, dus zorg dat je erbij bent!

Over het boek:
Leco deelt in dit persoonlijke boek hoe hij geworden is wie hij is. Openhartig beschrijft de beautyspecialist zijn warme jeugd en zijn weg naar de top van het kappers- en visagievak. Hij oogstte succes door dicht bij zichzelf te blijven en creatief te zijn, maar het was lang niet alleen maar glamour. Natuurlijk komen de ins en outs van de beautybranche aan bod, maar Worden wie je bent is vooral een pleidooi voor het herkennen en ontwikkelen van talent en het volgen van je hart. Met als belangrijkste boodschap hoe essentieel creativiteit is voor de veelkleurigheid van onze samenleving.

Lees over liefde, doorzettingsvermogen en schoonheid in dit eerlijke en onthullende verhaal over een ongewoon leven.

‘Ik wil anderen graag inspireren om hun eigen weg te volgen, om te worden wie ze zijn. Daarom deel ik mijn persoonlijke verhaal, in de hoop dat de lezer er echt iets aan heeft. Al raak ik maar één persoon, dan is het al goed.’ – LECO


Datum: zaterdag 20 november | Aanvang: 15.00 uurpro-mbooks3 : libris