Signeersessie Toon Tellegen 'God onder de mensen'

donderdag 22 april 2021 14:00
Signeersessie Toon Tellegen 'God onder de mensen'

Geweldig, Toon Tellegen komt (achter de schermen) signeren! Omdat Toon de Covid regels strikt opvolgt vragen wij u van te voren het boek 'God onder de mensen' te bestellen om het dan op donderdag 22 april door Toon Tellegen te laten signeren, eventueel met een persoonlijke boodschap. 

 

U kunt het boek 'God onder de mensen' bestellen en (achter de schermen) door Toon laten signeren, eventueel met een persoonlijke boodschap. Stuur een e-mail aan klantenservice@broese.nl om het boek te bestellen. Vermeld ook uw eventuele persoonlijke boodschap in deze e-mail.

Let op: de COVID regels worden strikt opgevolgd!


Datum: donderdag 22 april 2021  |  Tijd: 14.00 - 15.00 uur

Toegang: gratis, reserveer hier een tijdslot! 


In verband met de nieuwe RIVM richtlijnen vragen we u om anderhalve meter afstand te houden. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Over het boek:
God bestaat steeds opnieuw in Toon Tellegens gedachten. Soms is hij een kluizenaar, dan weer wordt hij wegens wangedrag aangehouden of is hij een buitengewoon goede balletdanser. Ook in de zomer draagt hij een dikke winterjas en regelmatig twijfelt hij eraan of de mensen van hem houden. Gelooft hij wel in zichzelf? Hij zit een keer in iemands hoofd, hij wordt betrapt op overspel, hij bedenkt een nieuwe, betere God, hij is af en toe onredelijk en kwaadaardig. Maar ook liefdevol en onzeker. Hij lijkt verdacht veel op een mens, maar is toch steeds God. ‘God wist alles, maar niet of hij wel bestond.’
Op weergaloze wijze speelt Toon Tellegen met onze ideeën, gevoelens en verlangens over het bestaan van God in de wereld – voor alle gelovigen en ongelovigen.

pro-mbookslibr2 : libris