Signeersessie Bonnie Nottroth ‘Het leuke-mensen-boek’

zaterdag 30 september 2023 11:00
Signeersessie Bonnie Nottroth ‘Het leuke-mensen-boek’

Vlogger Bonnie Nottroth, bekend van haar Youtubekanaal ‘Bij Bonnie’, komt op zaterdag 30 september naar Broese om ‘Het leuke-mensen-boek’ te signeren. Een vrolijk vriendenboek voor volwassenen met verrassende vragen waarmee je elkaar beter leert kennen! Stel tijdens de signeersessie je vragen aan Bonnie, maak een selfie, koop het boek en laat het signeren!

 

Over het boek:
Bonnie Nottroth (@bijbonnie) komt na ‘Het kleine-dingen-boek’ met een nieuw boek, dat ontzettend goed bij haar leven én dat van haar volgers past. ‘Het leuke-mensen-boek’ is een vriendenboek voor volwassenen, dat gevuld kan worden met antwoorden op verrassende vragen: van je favoriete snack tot je fijnste herinnering. Extra leuk zijn de lijstjes waaraan iedere vriend een bijdrage kan leveren - denk aan de beste film aller tijden of de interessantste podcast van dit moment.

‘Het leuke-mensen-boek’ is prachtig uitgevoerd met kleur op snee, een full colour binnenwerk, een leeslintje en genoeg plek voor ruim 30 vrienden.

 

Datum: zaterdag 30 september | Tijd: 11.00 uur | Toegang gratis

Wil je bij deze signeersessie aanwezig zijn, meld je dan aan via [email protected]

 

Bonnie Nottroth is bekend van haar YouTubekanaal en Instagramaccount ‘Bij Bonnie’. Via haar vlogs laat ze zien wat haar bezighoudt en daarbij vindt ze het vooral belangrijk om stil te staan bij kleine dingen. Ze wordt net zo gelukkig van een reis naar Vietnam als van een avondje in pyjama met een vriendin en haar katten.
‘Het kleine-dingen-boek’ is een boek waar je even stil kan staan bij een fijn moment dat anders misschien ongemerkt voorbij zou zijn gegaan.

 

pro-mbooks3 : libris