Signeersessie Arthur Japin ‘Honden voor het leven’

zaterdag 9 oktober 2021 14:00
Signeersessie Arthur Japin ‘Honden voor het leven’

Vrienden voor het leven, zo zou je de band tussen een hond met zijn baasje kunnen omschrijven. Wie kan dat beter dan Arthur Japin. Bekend geworden met onder andere ‘Een schitterend gebrek’ en de vertaling van ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy komt Arthur Japin half september met een nieuw boek genaamd ‘Honden voor het leven’. Dit vieren wij met een signeersessie!

 

Over het boek:
Voor het eerst vertelt Arthur Japin over de hond die hem heeft opgevoed en twee puppy’s die zijn kijk op het leven bepalen. Grote thema’s als liefde, hoop, moed en vriendschap komen aan de orde. Herkenbaar voor groot en klein, troostend, aangrijpend en toegankelijk. Een wonderschoon verhaal over hondentrouw, avontuur en vrolijkheid, voor iedereen die van het leven houdt. De prachtige illustraties in kleur van Martijn van der Linden brengen Kellie, Trip en Basso tot leven en nemen je mee naar een wereld van kwispels, modderpoten en vooral veel liefde.

‘Voor liefde heb je je verstand niet nodig.’ Dit is nu typisch zoiets wat ik van Trip heb geleerd. Trip was mijn tweede hondje. Wanneer ik zulke dingen zeg, dat je beter je hart kunt volgen dan je hoofd, dan hoor je eigenlijk hém praten.’ – Arthur Japin, Honden voor het leven


Datum: zaterdag 9 oktober | Aanvang: 14.00 uur

Wij volgen het RIVM advies en vragen u de 1,5 meter afstand te respecteren.


Arthur Valentijn Japin (1956) is een Nederlandse acteur en schrijver. In 2004 kreeg hij de Libris Literatuur Prijs voor zijn roman Een schitterend gebrek en in 2006 schreef hij met De grote wereld het boekenweekgeschenk. Zijn verhalen hebben veelal een autobiografische of historische kern.

pro-mbookslibr2 : libris