POPRONDE instore optreden: Martin Jasper!

donderdag 19 oktober 2023 19:00
POPRONDE instore optreden: Martin Jasper!

Ook dit jaar kan je bij Broese genieten van een instore optreden tijdens de Popronde 2023! De 24-jarige Martin Jasper is een singer/songwriter in hart en nieren. Martijn Roggeveen, zoals de artiest in het echt heet, begon zijn eigen geluid te creëren in de Indiescene in Amsterdam. Daarna deed hij veel ervaring op in het buitenland. Hij nam een voorbeeld aan Demot Kennedy en Ben Howard. Met zijn contract bij Cloud 9 Music keert Martin Jasper voor het eerst terug naar Nederland met zijn muziek. Wil je bij de optreden aanwezig zijn, meld je dan aan!

 

Martijn Roggeveen, artiestennaam Martin Jasper, startte met het creëren van zijn eigen sound in de Indie scene in Amsterdam. Hij nam daarbij een voorbeeld aan Demot Kennedy, Noah Kahan en Ben Howard. Vier jaar geleden kreeg Martin de kans van zijn leven: Hij vloog naar Nashville om daar bij de Amerikaanse publisher The Bus te tekenen. Wat volgde was een intensieve periode waarin Martin onder andere in Los Angeles, Londen, Nashville en Philadelphia met beroemde producers de studio in dook om muziek te schrijven. Tijdens zijn sessies in Amerika kreeg hij de mogelijkheid om te werken met onder andere Sacha Skarbec (Adele, James Blunt, Miley Cyrus), Pete Stewart (Macklemore) en Stuart Crichton (backstreet boys, kygo, kesha).

 

Datum: donderdag 19 oktober| Aanvang: 19.00 uur | Toegang gratis

Wilt je bij dit optreden aanwezig zijn, meld je dan aan via [email protected]

 

Popronde is een intitatief van Stichting Popwaarts en is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag. Gedurende die 12 weken vinden er ieder weekend van donderdag t/m zondag Poprondes plaats. In elke stad treden de geprogrammeerde acts die avond/dag op bij een twintigtal podia en locaties. Voorbeelden van deelnemende locaties zijn cafés, galeries, theaters, platenzaken, kerken, poppodia en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn die de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein. De Popronde is in 2023 in elke stad gratis toegankelijk.

De Popronde biedt voor (nog) onbekende acts de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen. De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied - buiten de mainstream om - in Nederland gebeurt. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum ‘n bass, van rock tot blues; bijna elk genre is vertegenwoordigd. Jaarlijks vindt er een selectieprocedure plaats. Acts die willen meetouren met de Popronde kunnen zich vanaf 1 december aanmelden. Vervolgens buigt een selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daar de ca 100 acts uit de meer dan 1000 aanmeldingen, die dat jaar onderdeel zijn van de programmering. De Popronde is een showcasefestival en geen wedstrijd.

Lees verder>>

pro-mbooks2 : libris