Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps: ‘Chansons’ signeersessie!

vrijdag 3 december 2021 15:00
Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps: ‘Chansons’ signeersessie!

De signeersessie is geannuleerd!

 

Ja, u leest het goed: Matthijs van Nieuwkerk (presentator DWDD) en Rob Kemps (Nederlandse zanger), beide bekend van de TV-serie Chansons!, komen naar Broese om hun boek Chansons! te signeren. Bent u een fan van het Franse lied én van Parijs? Dan is dit boek een waardevolle aanvulling voor u! Wees erbij en meld u nu aan.

Over het boek:

Bekend van de gloednieuwe serie Chansons! van BNNVARA

De mooiste verhalen uit de serie, aangevuld met persoonlijke anekdotes, unieke foto’s, nieuwe belevenissen & terugblikken op de bijzondere reis én natuurlijk talloze lijstjes: de beste zanger, de mooiste liedjes en het beste terras van Parijs!

Een prachtig cadeau en bewaarboek voor alle fans van de serie, liefhebbers van het Franse lied én van Parijs!

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps laten je in dit boek over de liefde, het leven en de melancholie kennismaken met de muziek van onder andere Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour. Samen struinen ze de straten van Parijs af op zoek naar de verhalen achter het chanson. In de vier delen Parijs, Liefde, Joie de Vivre en Melancholie nemen ze ons mee op hun ontdekkingstocht en zien we de stad door de ogen van Rob en Matthijs. Je kunt je geen betere gidsen wensen, beiden zijn verknocht aan de Franse hoofdstad.

 

De signeersessie is geannuleerd!

Wij volgen het RIVM advies. Let dus op uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

DISCLAIMER: alleen ter plekke aangeschafte boeken, of eerder bij Broese gekocht, worden gesigneerd.

pro-mbooks3 : libris