Leesclub met Rob van Essen ‘Een man met goede schoenen’

woensdag 4 november 2020 19:00
Leesclub met Rob van Essen ‘Een man met goede schoenen’

Bespreek samen met de winnaar van de Libris Literatuurprijs 2019, de verhalen uit zijn nieuwe bundel ‘Een man met goede schoenen’ en stap een wereld binnen die veel weg heeft van de realiteit maar waarin gaandeweg steeds vreemdere dingen gebeuren...

Een man met goede schoenen
Therapeuten hanteren eigenzinnige methodes, bezoeken aan het Koningshuis lopen uit op raadselachtige dwaaltochten, zwervers worden gewassen en geschoren. In deze nieuwe bundel keren een paar oude bekenden terug en maken we kennis met nieuwe personages die allemaal één ding gemeen hebben: net als de lezer hebben ze geen idee wat er op de volgende pagina gaat gebeuren. Een man met goede schoenen is een nieuwe toevoeging aan het eigenzinnige universum van Rob van Essen, waarin onbekende dimensies van het dagelijks leven worden verkend op een manier die steeds meer lezers ontroert, vermaakt en verrast.


Datum: Woensdag 4 november | Inloop met koffie en thee vanaf 19:00 uur

Boek + ticket: €27,50,-
Los ticket: €10,-

Aanmelden verplicht via klantenservice@broese.nl


De romans en verhalen van Rob van Essen (1963) worden alom geprezen. Zijn werk stond op shortlists van verschillende prestigieuze prijzen, zijn laatste bundel Hier wonen ook mensen werd bekroond met de J.M.A. Biesheuvelprijs. Van Essen is zijn cultstatus ontgroeid en behoort tot de beste schrijvers van het Nederlands taalgebied. Hij is een meester in het verdraaien van de werkelijkheid met als gevolg dat we ons bestaan scherper waarnemen. Tzum schreef over hem ‘Er zijn schrijvers van wie je ongezien elk boek kunt kopen en Rob van Essen behoort tot die categorie auteurs’. Zijn roman De goede zoon’ is bekroond met de Libris Literatuur Prijs 2019. 

In verband met de nieuwe RIVM richtlijnen vragen we u om de anderhalve meter afstand en het dragen van een mondkapje in acht te nemen.

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris