Kinderboekenweek: workshop maankalenders maken met Kelly van Kempen!

zondag 9 oktober 2022 13:00
Kinderboekenweek: workshop maankalenders maken met Kelly van Kempen!

Kelly van Kempen, schrijver van de Sterrensteen-boeken, geeft een workshop maankalenders maken. Dat is heel leuk en leerzaam, want zo weet jij precies wanneer het volle maan of nieuwe maan is. Wist je dat volle maan de beste tijd is om een feestje te geven? En dat nieuwe maan de beste tijd is om in je dagboek te schrijven over je wensen en dromen? We gaan werken met veel goud, glitter en de leukste sjablonen. En na de workshop is er natuurlijk tijd om je boeken door Kelly te laten signeren! De workshop is voor kinderen van 8 - 12 jaar. Doe dus mee en meld je aan!

 

Over Kelly's laatste boek in de Sterrensteen-serie, 'De wedstrijd van de Wonderwerkers'
De burgemeester van Domperdal organiseert een groots televisiespektakel in het oude kasteel aan de rand van het dorp. Elfies moeder Petronella en andere 'wonderwerkers' moeten met hun paranormale gaven indruk maken op de kijkers. Elfie vindt het natuurlijk verschrikkelijk dat haar moeder meedoet. Wat zal iedereen wel niet zeggen als Petronella op tv allerlei zweverige rituelen uitvoert? Maar terwijl Elfie druk bezig is om verslag te doen van het evenement, stuit ze met Mats op een groot mysterie in het kasteel. Een mysterie dat zo snel mogelijk moet worden opgelost voordat de verkeerde mensen er lucht van krijgen. Of zijn ze al te laat?

 

Datum: Zondag 9 oktober | Aanvang: 13.00 uur | Einde: 15.00 uur | De toegang is gratis

Wil je bij dit event aanwezig zijn, meld je dan aan via de klantenservice

 

Kelly van Kempen wilde eigenlijk Roos heten maar dat mocht niet van de koningin (ik heb haar een brief gestuurd toen ik 8 was). Vroeger wilde ik schrijver, dolfijnentrainer en oorlogsjournalist worden. Mijn lievelingsdier is een draak. Als huisdier heb ik een kat die Biefstuk heet. Ze had zelf liever Malfidus geheten
en die naam past ook veel beter bij haar. Mijn lievelingskleur is turquoise. Naast schrijven hou ik van
astrologie, speurtochten, hekserij, dansen en thee.

pro-mbooks3 : libris