Kinderboekenweek: voorstelling ‘Loet ziet gi-ga-groen!’

zondag 16 oktober 2022 15:00
Kinderboekenweek: voorstelling ‘Loet ziet gi-ga-groen!’

Op zondag 16 oktober komt Ruth Bakker samen met haar hond Mango naar onze winkel voor een nieuwe en vrolijke theatervoorstelling over het meisje Loet! In ‘Loet ziet gi-ga-groen’ gaan Loet en haar hond Mango op zoek naar een oude schat, verborgen in de natuur. Met de hulp van allerlei dieren, en de kinderen in het publiek, zal dat vast wel lukken! Meld je daarom nu aan en wees er zondag bij!

 

 

Over Loet ziet gi-ga-groen

LOET ziet gi-ga-groen (4+) door Ruth Bakker
Een grappige, muzikale en interactieve familievoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango op zoek gaat naar de schat van haar oma.

Loet is binnen aan het spelen en wil niet naar buiten. ‘Buiten is het saai’, zegt Loet, ‘en straks gaat het regenen’. Van haar moeder moet ze haar hond Mango uitlaten, voordat zij straks binnen poept. Maar oh nee, het is al te laat. Wat stinkt het! Loet wordt groen van misselijkheid. Waar kan ze de drol snel verstoppen? In de prullenbak? In haar zak? In het oude kastje van oma!
Als Loet het kastje openmaakt vindt ze een hele oude kaart, een schatkaart!
‘Mam, ik ga Mango even uitlaten. Tot straks!’’ Loet rent naar buiten en gaat samen met haar hond Mango en alle kinderen op zoek naar de schat.
Buiten in de natuur komen ze allerlei dieren tegen die hen helpen op de muzikale zoektocht. ‘Eigenlijk is buiten spelen best leuk!’ Daar is Mango het helemaal mee eens.
Wat zou het voor schat zijn…
Lukt het Loet om samen met Mango en alle kinderen de schat te vinden?

 

Datum: zondag 16 oktober | Aanvang: 15.00 | Einde: 16.00 uur | De toegang is gratis

Wil je bij deze voorstelling aanwezig zijn, meld je dan aan via onze klantenservice

 

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier!
Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet.
Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Leer Loet alvast kennen en kijk naar alle filmpjes van de knotsgekke kinderserie ‘Loet doet!’ op het youtubekanaal ikbenloet : www.youtube.com/channel/UC69Fz2WuVJBPOQEmk85ooTQ
Volg Ruth op Facebook: www.facebook/bakkerruth
Volg Loet op Facebook: www.facebook.com/ikbenloet
Voor meer informatie kijk op haar website: www.ruthbakker.com

pro-mbooks3 : libris