Kinderboekenweek: tekenen met Yvonne Jagtenberg ‘Mijn huis is jouw huis’

zaterdag 7 oktober 2023 12:00
Kinderboekenweek: tekenen met Yvonne Jagtenberg ‘Mijn huis is jouw huis’

Illustrator Yvonne Jagtenberg tekende speciaal voor de Kinderboekenweek het prentenboek ‘Mijn huis is jouw huis’. Ze komt op zaterdag 7 oktober naar Broese en gaat samen met de kinderen tekenen. Geweldig leuk en we hebben alle materialen al in huis. Jagtenberg is bekend van ‘Balotje’ en ‘Hup, Herman!’ (bekroond met het Gouden Penseel 2020). Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan!

 

Over het prentenboek:

De moeder van Pats woonde alleen in een huisje. Als ze verliefd wordt komt er een man bij, maar dan komt ook tante Kee en daarna Berend Botje in huis! Het huis wordt steeds groter. Waar houdt dit op? Een prentenboek met vrolijke illustraties. 

 

Datum: zaterdag 7 oktober | Tijd: 12.00 - 13.00 uur | Toegang gratis

Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via [email protected]

 

Yvonne Jagtenberg (1967) schreef en tekende veel boeken, onder meer over Hondje, Balotje en Wandert. In 2002 ontving ze het Charlotte Köhler Stipendium voor haar gehele oeuvre. Jagtenberg won twee keer op rij een Gouden Penseel: in 2019 voor 'Mijn wonderlijke oom' en in 2020 voor 'Hup Herman'. Haar prentenboek 'Ik ben Pippi niet!' werd in 2022 bekroond met een Bronzen Penseel, en is geselecteerd voor de Prentenboek Top 10 van De Nationale Voorleesdagen 2023.

pro-mbooks3 : libris