Kinderboekenweek: kindervoorstelling Ruth Bakker ‘Bij Loet thuis’

zondag 8 oktober 2023 15:00
Kinderboekenweek: kindervoorstelling Ruth Bakker ‘Bij Loet thuis’

Geheel in het thema van de Kinderboekenweek komt Ruth Bakker met de vrolijke muzikale voorstelling ‘Bij Loet thuis.’ Hierin beleefd het stoere meisje Loet weer een nieuw avontuur samen met haar hond Mango. Wil je op zondag 8 oktober dit avontuur samen met Loet en Mango mee beleven? Meld je dan snel aan!

 

Over deze voorstelling:

‘Wat gaan we vandaag doen?’ vraagt Loet. ‘Papa is werken en ik moet zo ook even weg’, zegt mama. ‘Ben ik dan helemaal alleen thuis?’ vraagt Loet. ‘Jij bent met Mango. Het is maar voor een uurtje.’ Loet wil niet alleen thuis zijn. Ze vindt het saai en ook een beetje spannend. Gelukkig is haar hond Mango er. ‘Ik verveel me. Wat zullen we gaan doen Mango?’

Samen met alle kinderen verzint ze de grappigste spelletjes, maar dan ziet Loet een doosje dat ze nog nooit eerder heeft gezien. Wat zit erin? Als ze het openmaakt begint er een muzikale zoektocht samen met alle kinderen naar een bijzondere schat. Zullen ze de schat op tijd vinden voordat mama weer thuis komt?

 

Datum: zondag 8 oktober | Tijd: 15.00 - 16.00 uur | Toegang gratis

Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via [email protected]

 

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is poppenspeelster. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

pro-mbooks3 : libris