Interview & signeersessie Herman Koch 'Een film met Sophia'

zaterdag 25 september 2021 16:00
Interview & signeersessie Herman Koch 'Een film met Sophia'

Wat heerlijk om naar uit te kijken: een nieuw boek van Herman Koch! De schrijver van bestellers als Het Diner, Zomerhuis met Zwembad en Finse Dagen komt eind augustus met een nieuw boek: Een film met Sophia.  Daar willen we natuurlijk meer over weten, dus komt de auteur in september bij Broese vertellen over zijn nieuwe, intrigerende verhaal. Na het interview volgt een signeersessie. Meld u aan en luister mee!

 

Over het boek:

‘Een film met Sophia’ is de nieuwe roman van Herman Koch. Een spannende roman over de laatste film van een beroemde filmmaker en zijn fascinatie voor de jonge hoofdpersoon.

‘Weet jij misschien waar Sophia is? Ze is vannacht niet thuisgekomen en ik heb het nummer van haar vriendje niet. Bel me even.’ Zo luidt het bericht dat filmregisseur Stanley Forbes op oudejaarsavond krijgt van Karl Hermans, een gevierd schrijver.

Stanley heeft Karls beeldschone zeventienjarige dochter gecast voor zijn nieuwste film, die na zijn Amerika-avontuur zijn grote comeback in Nederland moet worden. Met graagte werpt hij zich op als vaderfiguur voor Sophia. Maar tijdens de opnames van zijn mozaïekfilm, met naast Sophia een hoofdrol voor steracteur Michael Bender, worden Stanleys motieven steeds onduidelijker. Wat wil hij eigenlijk, met deze film, met dit meisje en met zichzelf? Hij weet precies waar Sophia is, maar besluit met antwoorden te wachten.

‘Een film met Sophia’ van Herman Koch is een spannende roman over de vaderlijke liefde voor een jonge actrice, de verdorven filmwereld en de kunst van het thuisblijven.

 

Datum: zaterdag 25 september | Aanvang: 16.00 uur

Wilt u bij dit interview aanwezig zijn, meld u dan aan via klantenservice@broese.nl

Wij volgen het RIVM advies en vragen u de 1,5 meter afstand te respecteren.

 

Herman Koch (1953) schreef de wereldberoemde roman 'Het diner' (2009), die aan tientallen landen werd verkocht en wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times stond. In de jaren daarna verschenen bestsellers als Zomerhuis met zwembad, Geachte Heer M., De greppel en Finse dagen . In 2017 was Koch auteur van het Boekenweekgeschenk.

pro-mbooks3 : libris