Interview met kinderboekenauteur Bette Westera!

zaterdag 9 oktober 2021 16:00
Interview met kinderboekenauteur Bette Westera!

Dit jaar is het Kinderboekenweekgeschenk Tiril en de toverdrank geschreven door Bette Westera. Speciaal voor jullie komt ze naar Broese en zal tijdens een interview vertellen over haar boek en aansluitend signeren. Het Kinderboekenweekgeschenk krijg je gratis bij aankoop van minimaal €12,50 aan kinderboeken. Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders. Jij komt toch ook!

 

Elk jaar is het weer spannend om te ontdekken waar het kinderboekenweekgeschenk over gaat. Dit jaar schrijft de gelauwerde auteur Bette Westera een spannende heldenepos over de 10-jarige Tiril.

Tiril en de toverdrank
Rond haar tiende verjaardag ontdekt Tiril dat ze iets heel bijzonders kan: van gedaante veranderen, net als haar lievelingsgod Loki. Om haar dorpsgenoten te verrassen van de goedheid van koning Harald Haardos, onderneemt Tiril samen met haar vriend Thialfi een spannende reis op zoek naar een toverdrank die zelfs de eerste de beste schapenboer in staat stelt een klinkend heldendicht te maken. Tijdens haar reis door de onherbergzame wereld van de Joekels heeft ze haar snel nodig.


Datum: zaterdag 9 oktober | Aanvang: 16.00 | Gratis toegang.

Wil je bij het interview aanwezig zijn? Meld je dan aan via klantenservice@broese.nl

Belangrijk: houd rekening met de 1,5 meter afstand!


Bette Westera
“De eervolle vraag van ik het kinderboekenweekgeschenk van volgend jaar zou willen schrijven gooit mijn hele planning overhoop en dat is fijn. Heel fijn zelfs, want ook al houd ik nog zo van orde, voor het scheppen van iets nieuws is chaos nodig.”

Kinderboekenweekgeschenkauteur Bette Westera (1958) vierde in 2019 haar 20-jarig schrijverschap vol mooie, ontroerende en prijswinnende boeken. Vorig jaar won ze voor Uit elkaar de Woutertje Pieterse Prijs, de Gouden Griffel en de Boekenleeuw. In wisselende samenwerkingen maakt zij prachtige prentenboeken, fictie, non-fictie en gedichtenbundels voor kinderen.

pro-mbooks3 : libris