Interview Frits Spits ‘Mijn West Side Story’ en signeersessie!

zondag 19 december 2021 15:00
Interview Frits Spits ‘Mijn West Side Story’ en signeersessie!

Bekend om zijn feiloze kennis van de Nederlandse taal komt Frits Spits, bekend van het radioprogramma De Avondspits, voor een interview naar Broese. Hij zal vertellen over zijn recente boek Mijn West Side Story en vragen uit het publiek beantwoorden. Aansluitend is er een signeersessie. Wilt u bij het interview aanwezig zijn. Meld u dan aan!

 

Over het boek:

‘Mijn West Side Story’ is het unieke verhaal van geliefd radiomaker en televisiepresentator Frits Spits, bekend van De Avondspits. Na het succes van Alles lijkt zoals het was is hij terug met een nieuwe ode aan het leven en de liefde.

Na het overlijden van zijn vrouw Greetje loopt Frits Spits tegen een muur op. Eroverheen kijken kost moeite. West Side Story biedt hem een mogelijke uitweg.

In het schemergebied tussen leven en dood ontmoet Spits de overleden Amerikaanse componist Leonard Bernstein. Ze praten met elkaar over de musical, maar ook over hun liefdes (West Side Story was de eerste film die Frits en Greetje samen zagen), hun werk en zeer verschillende levens. En natuurlijk over hun beider passie: muziek, waarbij Spits voor het eerst terugkijkt op De Avondspits, maar ook praat over Tijd voor Twee en zijn huidige programma De Taalstaat.

Tijdens het gesprek probeert Spits zijn eigen West Side Story op te voeren voor de oude maestro; 18 liedjes uit de wereldberoemde musical, maar dan met zíjn verhaal.

‘Mijn West Side Story’ treedt in de voetsporen van ‘Alles lijkt zoals het was’, dat alle lof ontving:

‘Een gouden Frits Spits-combinatie van taal en muziek.’ Avrobode

‘Een muzikale bedevaart over een overleden geliefde.’ Trouw

 

Datum:  zondag 19 december | Aanvang: 15.00 uur | De toegang is gratis

Wilt u bij het interview aanwezig zijn, meld u dan aan via klantenservice@broese.nl

Wij volgen het RIVM advies. Let dus op uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

pro-mbooks3 : libris