Interview en signeren Roxane van Iperen 'Dat beloof ik'

dinsdag 13 juni 2023 19:30
Interview en signeren Roxane van Iperen 'Dat beloof ik'

Roxane van Iperen heeft al indruk gemaakt op een groots lezerspubliek met haar non-fictie boeken ‘‘t Hooge Nest’, ‘De genoxidefax’ en ‘Eigen welzijn eerst’. Voor haar nieuwste roman, ‘Dat beloof ik’ baseerde de schrijfster zich op haar eigen verleden. Op dinsdag 13 juni zal van Iperen in een interview met Jasper Henderson (redacteur uitgeverij Thomas Rap) meer vertellen over haar boek. Wilt u meeluisteren, meld u dan aan!

 

Over ‘Dat beloof ik’:

De twaalfjarige M. groeit op in twee werelden. Thuis is er chaos en geweld, op school past ze zich geruisloos aan. Haar ouders zijn continu op de vlucht – voor de buitenwereld, elkaar, hun eigen demonen – en sleuren M. mee, van dorp naar dorp, van school naar school. Ze zoekt haar heil in de natuur en bij andere buitenstaanders – de bewoners van een vakantiepark, de reizigers in een woonwagenkamp, een groep kunstenaars in het bos. Maar nergens krijgt ze de kans om wortel te schieten, of, belangrijker nog: om met iemand een gedeeld verleden op te bouwen. Voor iedereen is ze slechts een voorbijganger. En als er niemand getuige is van je leven, besta je dan wel? ‘Dat beloof ik’ is het verhaal van een meisje dat alles in haar jonge leven moet bevechten om overeind te blijven. En uiteindelijk voor een onmogelijke keuze komt te staan.

 

Datum: dinsdag 13 juni | Tijd: 19.00 - 21.00 uur | Toegang €8,50- incl. koffie/thee en borrel

19.00 uur: inloop

19.30 uur: start interview

20.30 uur: Vragen en signeren

21.00 uur: einde avond 

Wilt u bij het interview zijn, meld u dan aan via [email protected]

 

Roxane van Iperen is de auteur van Schuim der aarde, ’t Hooge Nest, De genocidefax (Boekenweekessay 2021) en Eigen welzijn eerst. In 2021 verzorgde ze de 4 mei-lezing. Haar werk werd diverse malen bekroond en is inmiddels in 14 talen vertaald.

pro-mbooks3 : libris