Interview en signeren Jaap Robben 'Schemerleven'

donderdag 8 september 2022 18:00
Interview en signeren Jaap Robben 'Schemerleven'

Schrijver Jaap Robben maakte al veel indruk op het Nederlandse leespubliek met zijn romans ‘Birk’ en ‘Zomervacht’, en op 6 september verschijnt zijn nieuwe boek: ‘Schemerleven’. Op donderdag 8 september komt de auteur naar Broese om tijdens een interview meer over zijn nieuwe roman te vertellen. Wilt u hierbij zijn en naderhand uw boek(en) door Robben laten signeren? Meld u dan nu aan!

 

Over het boek:

Wanneer de jonge, vrijgevochten Frieda Tendeloo op een late wintermiddag in 1963 de dichtgevroren Waal op stapt, wacht haar een ontmoeting die ze nooit meer zal vergeten. Tussen de ijsschotsen op de witte rivier ontmoet ze de getrouwde Otto. Zij zullen een liefde beleven die onstuimig begint, maar noodlottig eindigt. Haar leven lang houdt ze haar herinneringen hieraan voor zichzelf.
Tot Frieda op 81-jarige leeftijd plotseling weer alleen is. En het verzwegen verdriet zich onontkoombaar aan haar opdringt. Pas dan durft ze op zoek te gaan naar wat ze is verloren.

Jaap Robben (1984) schrijft niet specifiek voor een leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder. Hij veroverde met zijn romandebuut ‘Birk’ boekhandel, lezer en recensent. ‘Birk’ werd bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs, de Dioraphte Literatour Publieksprijs en de ANV Debutantenprijs. ‘Zomervacht’ haalde de longlist International Booker Prize 2021 en oogstte ook buiten de Nederlandse taalgrenzen veel lof. Robbens romans worden verfilmd en zijn werk verschijnt inmiddels in vijftien talen.

 

Datum: donderdag 8 september | Aanvang: 18.00 uur | De toegang is gratis

Wilt u bij het interview aanwezig zijn, meld u dan aan via klantenservice@broese.nl

Inloop: 17.30 uur

Aanvang interview: 18.00 uur

Signeren en napraten: 19.00 uur

Einde avond: 20.00 uur

Dit boek is nog niet verschenen, maar beschikbaar vanaf 6 september 2022! U kunt het uiteraard al wel bestellen.

 

pro-mbooks3 : libris