Interview en signeren Griet op de Beeck ‘Jij mag alles zijn’

zondag 12 december 2021 15:00
Interview en signeren Griet op de Beeck ‘Jij mag alles zijn’

Griet op de Beeck, bejubeld om haar romans, komt naar Broese voor een interview en signeersessie naar aanleiding van haar roman Jij mag alles zijn. Een ontroerend verhaal, over verdriet en over liefde. Speciaal voor jonge lezers, maar ook voor volwassenen die zich willen verplaatsen in het hoofd van een negenjarige. Griet neemt tijdens dit bezoek haar hond Uma mee. Wilt u bij dit interview aanwezig zijn? Meld u aan!

 

Over het boek:

Het was niet altijd zo. Vroeger werd er gelachen en gepraat en feestgevierd. Dat dénkt Lexi niet alleen, dat wéét ze, want er bestaan foto’s van. Van mama in een kanariegele jurk, een sigaret in de ene hand, een glas in de andere. Ze kijkt recht in de camera en steekt haar tong uit. Niet om gemeen te zijn, maar om gek te doen, dat kan je zien. En er is er een van mama die danst terwijl iedereen kijkt. En van mama die op papa’s knieën zit terwijl ze allebei praten met andere mensen die maar half op de foto staan. Halve mensen die ze waarschijnlijk zijn vergeten. Lexi heeft ze in elk geval nooit gezien. Maar dat is allemaal heel lang geleden. Lexi was toen nog niet geboren, en Lexi vindt dat ze al heel lang heeft geleefd. Zij wel, dat is het probleem.

'Jij mag alles zijn' is een verhaal voor jonge lezers en voor mensen die wel eens in het hoofd van een negenjarige willen wonen. Het is een ontroerend boek over een meisje dat dapper doet wat ze denkt dat van haar verwacht wordt, zelfs als dat ingewikkelde dingen zijn. Een verhaal over ouders en kinderen, over verdriet dat maar niet lijkt te willen overgaan, over de zoektocht naar alle soorten beter. En over liefde, en wat dat eigenlijk echt is, of zou moeten zijn.

 

Datum:  Zondag 12 december | Aanvang: 15.00 uur | De toegang is gratis

Erbij zijn? Dat kan door je aan te melden via klantenservice@broese.nl

Wij volgen het RIVM advies. Let dus op uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

 

Griet op de Beeck is de bekende auteur van de romans Vele hemels boven de zevende (2013), Kom hier dat ik u kus (2014), Gij nu (2016), Het beste wat we hebben (2017) en Let op mijn woorden (2019), waarvan meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht. In 2018 schreef zij het Boekenweekgeschenk Gezien de feiten.

pro-mbooks3 : libris