Instore optreden: Stephanie Struijk ‘Dezelfde zon’

Instore optreden: Stephanie Struijk ‘Dezelfde zon’
Zaterdag 23 maart, 14.00 uur, afdeling muziek (entresol)

Kom kijken, luisteren en genieten van het fantastische optreden van Stephanie Struijk tijdens de Boekenweek! Op haar nieuwe album ‘Dezelfde zon’ zingt ze de sterren van de hemel. Het is haar derde Nederlandstalige album dat heerlijk rauw en oprecht eerlijk klinkt. Wilt je bij het optreden aanwezig zijn, meld je dan aan!

 

Stephanie over haar nieuwe album ‘Dezelfde zon’:

“Vandaag is mijn nieuwe album ‘dezelfde zon’ uitgekomen! Ik heb er met heel erg veel plezier aan gewerkt en ben ontzettend blij dat ik deze liedjes nu met jullie kan delen.”

De liedjes op deze plaat zijn in één take opgenomen, zoals ze dat in de jaren ’30 deden; direct inspelen, zonder knip- en plakwerk achteraf. ik werd begeleid door Bernard Gepken op gitaar en banjo, Reyer Zwart op contrabas en de productie lag in handen van Daniël Lohues. “Ik speel al jaren met deze mensen, we voelen elkaar perfect aan. Nadat we een tijdje niet hadden opgetreden, deden we een soundcheck en waren we meteen weer een muzikaal geheel. Die magie die ter plekke ontstond was zo bijzonder, dat ik besloot dat we het nieuwe album exact zo moesten opnemen.”

Geheel in lijn met het Roots/Americana genre waarbinnen Stephanie zich beweegt, zijn de liedjes op ‘Dezelfde zon’ in één take opgenomen. Dit album is een rauwe, eerlijke plaat geworden. Het album is verkrijgbaar op cd en crystal clear vinyl en is natuurlijk te beluisteren via alle streamingdiensten.

 

Datum: zaterdag 23 maart | Tijd: 14.00 uur | Toegang gratis

Wilt u bij dit optreden aanwezig zijn, meld u dan aan via [email protected]

Het album 'Dezelfde zon' en haar vorige album 'Fijn zo' zijn op voorraad op onze muziekafdeling!

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhalen in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. Haar nieuwe album heet ‘Dezelfde zon’ en is haar derde Nederlandstalige studioalbum.

Hostname: pro-mbooks2