Geef een boek cadeau ‘Dolfje Weerwolfje’ 40 jaar schrijverschap Paul van Loon!

zaterdag 11 februari 2023 13:30
Geef een boek cadeau ‘Dolfje Weerwolfje’ 40 jaar schrijverschap Paul van Loon!

Paul van Loon, bekend van Dolfje Weerwolfje, viert zijn 40 jarig schrijverschap! Daarom komt hij bij ons zijn boeken signeren. En om het nog leuker te maken is het jeugdboek ‘Dolfje Weerwolfje’ vanaf 10 februari het middelpunt in de campagne ‘Geef een boek cadeau!’. Superleuk dus! Wil je bij de signeersessie aanwezig zijn, meld je dan snel aan!

 

Het jeugdboek van 2023 is ‘Dolfje Weerwolfje’ van Paul van Loon. Vanaf 10 februari zal dit geliefde boek bij Broese te koop zijn voor slechts € 2,99

Deze ‘nieuwe klassieker’ behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. ‘Dolfje Weerwolfje’ is het eerste boek van de inmiddels 25-delige serie over een jongetje dat bij volle maan in een weerwolf verandert. Geschreven door één van de bekendste en meest geliefde kinderboekenschrijvers van Nederland: Paul van Loon.

‘Dolfje Weerwolfje’ is ook een boek met een boodschap. Accepteer jezelf zoals je bent, en anderen zoals zij zijn. Wij roepen dan ook iedereen op – onderwijzers, leraren, schoolbesturen, maar ook ouders, grootouders, oom en tantes, noem maar op – om ervoor te zorgen dat ieder kind in Nederland in februari Dolfje Weerwolfje krijgt. Én leest.

De campagne ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag. Lees hier verder>>

 

Datum: zaterdag 11 februari | Tijd: 13.30 t/m 15.30 uur | Toegang gratis

Wilt u bij deze signeersessie aanwezig zijn, meld u dan aan via [email protected]

 

Paul van Loon is een Nederlands kinderboekenschrijver en zanger. Muziek brengt hij meestal uit in combinatie met een boek. Het genre dat hij beoefent noemt hij zelf grumor: griezelen met humor. Zijn bekendste boeken zijn de reeks over Dolfje Weerwolfje en de reeks De griezelbus.

pro-mbooks3 : libris