Franse chansons: Philippe Elan (zang) en Reyer Zwart (gitaar) ‘Quelques mots d’amour’

zaterdag 5 maart 2022 15:00
Franse chansons: Philippe Elan (zang) en Reyer Zwart (gitaar) ‘Quelques mots d’amour’

Geniet u ook zo van Franse chansons? Dat komt dan heel goed uit! Op de eerste dag van de Broeseweek (van 5 t/m 13 maart) treden Philippe Elan (zang) en Reyer Zwart (gitaar) bij ons op en zullen meerdere chansons ten gehore brengen van hun recente cd ‘Quelques mots d’amour’. Aansluitend zullen ze hun cd’s signeren. Dat wordt genieten, u bent van harte welkom!

 

Over de cd:

Dit nieuwe album is eind september 2021 verschenen en hun optreden bij Broese is ter promotie van deze cd.

Na zijn symfonische chanson album ‘Ma France’ met Het Residentie Orkest, keert Philippe Elan met dit nieuwe album ‘Quelques mots d’amour’ terug naar zijn muzikale roots. Alle liedjes op dit album vertellen op de één of andere manier zijn verhaal. Hij wordt hierbij begeleid door Reyer Zwart met wie hij al 19 jaar samenwerkt.

Elan en multi-instrumentalist, arrangeur en producer Zwart realiseerden zich dat ze allebei van veel verschillende soorten muziek houden. Ze genoten in de loop der jaren, luisterend naar elkaars favoriete platen, bijna net zoveel van de autoritten naar hun concerten als de echte concerten zelf. Dit bracht hen nog dichter bij elkaar en resulteerde in een nog beter begrip van elkaars wederzijdse muzikaliteit.

De afgelopen anderhalf jaar waren moeilijk voor de meeste musici. Maar zelfs in deze pijnlijke tijden hebben Philippe Elan en Reyer Zwart een paar zeer intieme concerten kunnen geven voor een beperkt publiek van 30 personen per keer en gelukkig zijn er enkele daarvan opgenomen. Dit album bevat een selectie van deze concerten plus exclusieve studio opnames; een gevarieerde weerspiegeling van Elans muzikale samenwerking met Reyer Zwart door de jaren heen.

 

Datum:  Zaterdag 5 maart | Aanvang: 15.00 uur | De toegang is gratis

Wilt u bij het optreden aanwezig zijn meld u dan aan via klantenservice@broese.nl

Check regelmatig op onze website om te zien of de activiteit nog doorgaat. Wij volgen het RIVM advies. Let dus op uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

pro-mbooks3 : libris