Familievoorstelling ‘LOET moet zwemmen’ door Ruth Bakker

zondag 30 januari 2022 15:00
Familievoorstelling ‘LOET moet zwemmen’ door Ruth Bakker

Lieve kinderen, kom kijken en luisteren naar de grappige, muzikale familievoorstelling waarin Loet samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango leert zwemmen voor haar zwemdiploma. Loet komt speciaal naar Broese tijdens de Nationale Voorleesdagen 2022 (26 januari t/m 5 februari 2022). Wil je erbij zijn? Meld je aan via klantenservice@broese.nl

 

Loet wil leren zwemmen. ‘Het lijkt me zo gaaf om in de zee te zwemmen tussen de vissen en de dolfijnen!’ Binnenkort mag ze weer naar zwemles. Maar ze vindt al dat water ook wel een beetje spannend. En ze weet niet of ze haar adem wel lang in kan houden. Wat moet je eigenlijk allemaal kunnen voor je zwemdiploma?

Loet denkt dat haar lieve hond Mango haar wel kan helpen. Zij kan namelijk al zonder bandjes in het water. Samen met alle kinderen bedenkt Loet de gekste dingen om te doen in het water. Zal het Loet lukken om te leren zwemmen?

Meer informatie over de Nationale Voorleesdagen 2022 is hier te vinden.

 

Datum:  Zondag 30 januari | Aanvang: 15.00 uur | De toegang is gratis

Erbij zijn? Meld je dan aan via klantenservice@broese.nl

Wij volgen het RIVM advies. Let dus op uw veiligheid en de veiligheid van anderen.

 

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Leer Loet alvast kennen en kijk naar alle filmpjes van de knotsgekke kinderserie ‘Loet doet!’ op het youtubekanaal ikbenloet

Volg Ruth op Facebook

Volg Loet op Facebook

Voor meer informatie kijk op haar website van Ruth Bakker

pro-mbooks3 : libris