Een middag met Niki Smit ‘Oh la la Mila’

zondag 14 november 2021 15:00
Een middag met Niki Smit ‘Oh la la Mila’

Niki Smit, bekend van de 100% boekenreeks, is terug bij Broese! Ze heeft een nieuw boek Oh la la Mila dat zich in Parijs afspeelt, de hoofdstad van Frankrijk. Ze zal praten over ze gezellig aan het knutselen is. Wie doet er mee? Meld je aan!

 

Over het boek:
'Oh la la Mila' is het spetterende begin van de nieuwe serie van Niki Smit, bestsellerauteur van de populaire 100%-serie. '100% Coco' won de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en werd verfilmd. 'Oh la la Mila' is voor lezers vanaf 10 jaar en liefhebbers van Emily in Parijs. Met leeslint.

Mila woont samen met haar vader in Hotel Costes in Parijs. Ze is smoorverliefd op haar vriendje Nino, de zanger van een populaire band. Haar romantische #summergoals vallen echter in duigen als Nino opbiecht dat hij deze zomer meedoet aan de datingshow The Bachelor Junior. In één keer is haar eigen vriendje de hotste 'single' van Parijs. #stress!
Maar Mila is vastbesloten nieuwe doelen voor de zomer te bedenken. Zoals een rode loperjurk ontwerpen voor een wereldberoemde ster… #OHLALA!

'De uitbundige schrijfstijl van Niki Smit leest als een trein.' - Chicklit


Datum: zondag 14 november | Aanvang: 15.00 uur

Wil je bij de middag met Niki Smit aanwezig zijn, meld je dan aan via klantenservice@broese.nl

Deelname gaat op volgorde van aanmelding. Je krijgt hierover tijdig bericht.

Wij volgen het RIVM advies en vragen u de 1,5 meter afstand te respecteren.


Niki Smit is een Nederlandse schrijfster en illustrator van kinderboeken voor meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. Haar eerste boek, '100% Nina', uitgegeven in 2005. In 2017 werd haar boek '100% Coco' verfilmd door Tessa Schram. De tweede film '100% Coco New York' was in 2019 in de bioscoop te zien.

pro-mbooks3 : libris