Dolf Jansen ‘Streep op de weg’ signeersessie

zaterdag 9 juli 2022 14:30
Dolf Jansen ‘Streep op de weg’ signeersessie

Bij cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper Dolf Jansen ligt de humor altijd ergens op de loer! Je bent dus gewaarschuwd als je hem ontmoet tijdens de signeersessie van zijn nieuwe boek ‘Streep op de weg’. Humor is namelijk net zo gezond als hardlopen. Dolf woont tegenwoordig in Utrecht en wij zijn er trots op dat deze televisiepersoonlijkheid naar onze boekhandel komt. Erbij zijn? Meld je aan!

 

Over het boek: Voor Dolf Jansen is hardlopen allang geen sport meer, maar een ‘way of life’. Met het asfalt of het zand onder de voeten de einder tegemoet door de polder, door bossen en weilanden, tussen velden en rietkragen door. Een boerderij, wat lammetjes, de zon op de huid of juist de regen en de wind die teisteren, gedachten over de dag van gisteren, die van morgen, het bestaan. En dan na kilometers je afgepeigerd even aan een zwemtrapje vastklampen om vervolgens je lichaam onder te dompelen in het ijskoude water van de rivier de Bullewijk. Goed voor de doorbloeding. Dan voel je dat je leeft. Het schrijven komt daarna als vanzelf.

 

Datum: Zaterdag 9 juli | Aanvang: 14.30 - 16.00 uur

Wil je bij deze signeersessie aanwezig zijn, meld u dan aan via klantenservice@broese.nl

 

Dolf Jansen (1963) is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. Vanaf 2006 tourt Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en is hij een graag geziene gast bij de dagelijkse actualiteitenprogramma’s als Pauw en DWDD.

Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma’s. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Jansen elke week te horen met ‘Afslag Thunderroad’ en ‘Spijkers met Koppen’.

Dolf is een betrokken mens. Hij zet zich in voor Oxfam Novib en WarChild, de HIER!-campagne en het KWF. Dolf Jansen is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter, interviewer, cabaretier en columnist. Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten.

pro-mbooks3 : libris