Boekpresentatie ‘Zin in het alledaagse’ Peter Henk Steenhuis

woensdag 22 september 2021 19:00
Boekpresentatie ‘Zin in het alledaagse’ Peter Henk Steenhuis

Journalist Peter Henk Steenhuis presenteert, naar aanleiding van zijn rubriek Zin in het alledaagse in dagblad Trouw, zijn gelijknamige boek tijdens een feestelijke boekpresentatie in samenwerking met Uitgeverij Ten Have in het mooie pand van Broese. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meld u dan aan!

 

Je kunt zin maken op je werk. Maar hoe gaat dat in het leven van alle dag? Met die vraag startte journalist Peter Henk Steenhuis in 2019 in dagblad Trouw de rubriek Zin in het alledaagse. Het was een vervolg op de jarenlange samenwerking tussen Steenhuis en voormalig Denker des Vaderlands, René Gude. Het draait in het werk van Steenhuis telkens om de concrete uitwerking van één uitspraak van Gude: ‘Als je leven prettig aanvoelt, het er aardig uitziet, je begrijpt waar het over gaat en je de doelstelling onderschrijft, dan ben je qua zingeving al een heel eind.’


Datum: woensdag 22 september | Aanvang: 19.00 uur

Meld u hiervoor aan via klantenservice@broese.nl

Wij volgen het RIVM advies en vragen u de 1,5 meter afstand te respecteren.


Zin in het dagelijks, uitgegeven door Uitgeverij Ten Have, bevat gesprekken met gewone, maar bijzondere Nederlanders over hoe zij hun leven geven. Peter Henk Steenhuis sprak met hen niet over zingeving in praktische zin, maar verzamelde verhalen over de manier waarop zij zin doen. Betekenis geven aan het leven heeft altijd een dimensie die is geworteld in het dagelijkse leven: zoals bij sporten en muziekmaken. Dit boek bundelt de meest gelezen stukken uit de spraakmakende gelijknamige rubriek in Trouw.

pro-mbooks3 : libris