Boekpresentatie Tamara Haagmans 'Uit onverwachte hoek'

zaterdag 25 juni 2022 16:00
Boekpresentatie Tamara Haagmans 'Uit onverwachte hoek'

Op zaterdag 25 juni presenteert schrijver Tamara Haagmans haar nieuwe romantische boek: ‘Uit onverwachte hoek.’ Een charmant en vrolijk verhaal, geschreven door een van de populairste feelgood-auteurs van Nederland. Haagmans zal tijdens de boekpresentatie vertellen over haar schrijfproces en naderhand haar nieuwe boek signeren. Meld je aan en wees erbij!

 

Over de roman:

In ‘Uit onverwachte hoek’ van Tamara Haagmans is Holly een succesvolle fotograaf met een missie: ze wil alleen eerlijke en mooie foto’s maken als tegenhanger van de paparazzifoto’s die levens kapotmaken.

Holly kan het weten, twaalf jaar geleden heeft ze zelf een levensverwoestende foto verkocht en hoewel haar geld en roem werden beloofd, hield ze er alleen een bittere nasmaak en een verpeste reputatie aan over… Wanneer ze door een invalklus in contact komt met Milan, klikt het meteen. Algauw komen er gevoelens in het spel, maar als Milan vertelt dat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader en hij een hekel heeft aan de showbizzwereld, zwijgt Holly over haar carrière. Maar waarom, ze is toch trots op wat ze doet? Net als Holly besluit eerlijk te zijn, komt ze erachter dat haar carrière niet het enige is wat tussen hen in staat…Weet Holly haar verleden achter zich te laten?

Met haar luchtige maar ook rake stijl heeft Tamara opnieuw een ontroerende en hartverwarmende feelgoodroman geschreven, heerlijk voor op een zomerse dag!

 

Datum: zaterdag 25 juni

Tijd: Inloop: 15.30 uur | Aanvang: 16.00 uur | Einde boekpresentatie: 18.00 uur

Wilt u bij deze boekpresentatie aanwezig zijn, meld u dan aan via klantenservice@broese.nl

 

pro-mbooks3 : libris