Boekpresentatie met interview Heidi Stiegelis ‘Je moet niks’

donderdag 22 juni 2023 18:00
Boekpresentatie met interview Heidi Stiegelis ‘Je moet niks’

‘Je moet niks’ is een uitgebreide en geactualiseerde bewerking van Heidi’s eerdere boek ‘Kompas voor een gezonde leefstijl’ en tevens de lancering van het nieuwe, landelijke leefstijlprogramma kompACT. Voor deze feestelijke en bijzondere bijeenkomst heeft Heidi, in samenwerking met Uitgeverij Lannoo, een selecte groep relaties uitgenodigd en jij kunt erbij zijn! Meld je dan snel aan!

 

Over het boek: We worden gebombardeerd met goede adviezen over gezond leven en vinden een sportschool op elke hoek. Toch lukt het de meeste mensen niet om een gezonde leefstijl aan te houden. Omdat iets moeten niet werkt, tenminste niet op de lange termijn. Gezond leven begint in je hoofd, daar is psychologe Heidi Stiegelis rotsvast van overtuigd. Ze laat in dit boek zien waarom de meeste initiatieven om gezonder te leven meestal bij goede bedoelingen blijven. Ze introduceert vervolgens het vat van zelfwaardering en Kleine Goede Daden (KGD’s) als praktische tools en geeft zo handvatten die je echt op weg helpen naar een gezonde levensstijl, op een manier die wel prettig is en die je zonder moeite kunt volhouden.

‘Dit boek geeft je inzichten over je gedrag en brengt je op een positieve en haalbare manier dichter bij jezelf. Ik pas de techniek van Heidi dagelijks toe. Doe jij binnenkort ook iedere dag KGD’tjes?’

- Pascale Naessens

 

Datum: donderdag 22 juni | Aanvang: 18.00 uur | Toegang gratis

Wilt u bij deze boekpresentatie aanwezig zijn, meld u dan aan via [email protected]

Programma

17:30 – inloop

18.00 – 18:05 > welkomstwoord Broese en Katrien van de uitgeverij Lannoo

18:05 – 18:10 > korte uitleg over het boek door Katrien en overhandiging ‘eerste’ exemplaar aan Heidi

18:10 – 18:15 > korte uitleg van Heidi over ‘Je moet niks’

18:15 – 18:50 > interview Heidi door Grietje

18:50 – 19:00 > vragen vanuit het publiek

19.00 – 20:00 > signeersessie onder het genot van een drankje

20.00 uur sluiting

 

Heidi Stiegelis (1976)

Op het gebied van psychologie is Heidi Stiegelis, de grondlegger van Puur Jezelf, breed geschoold. Zij is psycholoog, promoveerde op de positieve effecten die een chronische ziekte met zich mee kan brengen en vervulde meerdere  functies waarin zij bruggen sloeg tussen onderzoek, beleid en praktijk. Met deze welgevulde rugzak beheerst zij uiteenlopende methodieken. Dus ook de methode die het beste bij jou past.

pro-mbooks3 : libris