Boekpresentatie Mae Zaal en Iris de With ‘Maar je lacht toch nog?’

vrijdag 21 april 2023 16:00
Boekpresentatie Mae Zaal en Iris de With ‘Maar je lacht toch nog?’

Op vrijdag 21 april presenteren Mae Zaal en Iris de With hun boek ‘Maar je lacht toch nog?’. In dit boek vertellen ze openhartig over hun worsteling met depressie, en geven ze lezers tips en copingmechanismen om donkere denkpatronen te doorbreken. Met hun stichting ‘Let’s Break the Shame’ hebben Mae en Iris al veel lotgenoten geholpen, en hun boek zal vele anderen troost en steun bieden. Meld je aan voor de boekpresentatie, hoor Mae en Iris zelf meer vertellen, en ontvang als een van de eerste een gesigneerd exemplaar!

Over 'Maar je lacht toch nog?'

Zolang ze zich kunnen herinneren, kampen Mae en Iris met zware depressies. Al hun hele leven stuiten hun hulpvragen op onbegrip. Want iedereen voelt zich toch weleens wat minder? Ze komen toch niets tekort? En stellen ze zich niet een beetje aan?

In ‘Maar je lacht toch nog’ ruimen Mae Zaal en Iris de With vooroordelen en misverstanden over depressie uit de weg en doorbreken ze de schaamte en taboes. Openhartig vertellen ze over hun eenzaamste momenten, copingmechanismen en hoe ze met deze mentale ziekte hebben leren leven.

Hun boodschap: je bent niet alleen. Maar je lacht toch nog is een eerlijk en rauw verhaal over depressie, waardoor lezers zich gehoord, gezien en gesteund voelen.

Over hun stichting Let’s Break The Shame:

‘Jullie hebben letterlijk mijn verhaal verteld in de woorden die ik zelf nooit kon vinden. Ik kan jullie niet genoeg bedanken.’

‘Ik voelde me eindelijk gehoord en begrepen. Ik voelde me veilig.’

‘Ik kan weer positief over mezelf denken en ik hoop dat ik de mensen om wie ik geef kan helpen door de tips uit de sessies te gebruiken. De sessies waren helder, praktisch en herkenbaar. Dank je wel!’

 

Datum: vrijdag 21 april | Tijd: 16.00 t/m 18.00 uur | Toegang gratis

Inloop: 16.00 uur

Aanvang: 16.30 uur

Sluiting: 18.00 uur

Wilt u bij deze boekpresentatie aanwezig zijn, meld u dan aan via [email protected]

 

pro-mbooks3 : libris