Boekpresentatie ‘Maak het af’ Maarten Bruns & Maria Postema

zondag 26 juni 2022 15:00
Boekpresentatie ‘Maak het af’ Maarten Bruns & Maria Postema

Er is geen enkel excuus om NIET bij deze boekpresentatie aanwezig te zijn. We maken het samen af en gaan een feestje bouwen! Productontwikkelaar, schrijver en muzikant Maarten Bruns en auteur en vertaler Maria Postema staan deze dag in de ‘spotlights’ en zullen hun boek ‘Maak het af’ op een feestelijke manier presenteren voor alle aanwezigen. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meld u dan aan!

 

Over het boek: Iedereen heeft er wel een: zo’n project dat aan je knaagt en dat je eigenlijk heel graag zou willen maken, maar waar je steeds niet aan toekomt. Vaak zijn het dingen die je ‘altijd nog zou willen doen’. Een boek schrijven. Zelf een fiets bouwen. Eindelijk die droomkeuken realiseren. Soms zijn het ook projecten die gewoon af moeten en waar je als een berg tegenop ziet. Je scriptie. Die fotoboeken van de afgelopen vijf jaar. Zou het niet fijn zijn om niet meer gefrustreerd te ploeteren, maar eindelijk het resultaat in handen te hebben? Maak het af is hét boek om je daarbij te helpen. Doorgewinterde makers Maarten Bruns en Maria Postema leerden the hard way hoe ze alle hobbels en hindernissen moesten nemen die een concreet eindproduct in de weg staan, en ze gunnen anderen een kortere route. Daarom combineerden ze hun eigen lessen met die van onderzoekers en andere inspirerende makers tot een compact stappenplan waarmee je elk project afkrijgt. Een praktische gids met aandacht voor motivatie, inspiratie, vaardigheden, valkuilen, met tips en tricks om te beginnen, vol te houden én af te maken. Vanaf nu is er geen excuus meer om jouw project te laten liggen. Je gaat het maken!


Datum: Zondag 26 juni

Tijd: inloop: 14.30 uur | aanvang: 15.00 uur | einde: 17.00 uur

Wilt u bij deze boekpresentatie aanwezig zijn, meld u dan aan via klantenservice@broese.nl


Maarten Bruns (1976) is productontwikkelaar, muzikant en schrijver van zowel YA- als non-fictie boeken. Zijn boeken over non-IT scrummen en professionele leergemeenschappen in het onderwijs bereikten een breed publiek. Met zijn YA-roman Dertiendagh, die hij samen schreef met YA-hit-vertaalster Maria Postema, richt hij zich op een heel ander publiek: jongeren die spannende verhalen willen lezen. Bruns zet zijn creatieve talenten in om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen.

Maria Postema (1981) is auteur en vertaler en is haar hele leven al in de ban van boeken en verhalen. Na haar studies Engels en Film- en Televisiewetenschappen werd ze in korte tijd één van Nederlands bekendste YA-vertalers. Ze vertaalde meer dan vijftig jongerenromans, waaronder de hitseries Twilight, The Hunger Games, Gone en Divergent. Met medeauteur Maarten Bruns schreef ze de spannende YA-roman Dertiendagh.

 

pro-mbooks3 : libris