Jamie Oliver - Billy en het REUZENavontuur

Jamie Oliver bedacht het perfecte recept voor zijn kinderboekendebuut

Alleen verkrijgbaar bij Libris en Blz.

Speciaal voor de Libris- en Blz. boekhandels is er een editie (ISBN: 9789043931953) beschikbaar met een bedrukt boekblok. Deze editie is alleen te verkrijgen in de boekhandel en kunt u niet laten thuisbezorgen. U kunt deze wel online bestellen en afhalen in de boekhandel. De reguliere editie (ISBN: 9789043929523) kunt u wel laten thuisbezorgen (en vanzelfsprekend ook afhalen).

Alleen verkrijgbaar in de Libris en Blz.-boekhandel (OP=OP)

Billy en het REUZENavontuur (speciale editie: met bedrukt boekblok)

Jamie Oliver

€ 21,99
Alleen verkrijgbaar in de boekhandel Exclusief in de Libris- en Blz. boekhandel ! Met bedrukt boekblok OP=OP.Een snufje avontuur, een scheutje vriendschap, een toefje mysterie en een énorme lepel magie: bestsellerauteur en kok Jamie Oliver bedacht het perfecte recept voor een onweerstaanbaar kinderboekendebuut! Het Woud van de Watervallen is verboden terrein. Net als iedereen kennen Billy en zijn drie beste vrienden Anna, Mo en Gijs de geruchten over vreemde gebeurtenissen die daar ooit zouden hebben plaatsgevonden. Wat er achter de muur ligt, is een groot mysterie… Maar op een dag ontdekken de kinderen een geheime ingang. Het mysterieuze bos bruist van de magie en er wonen allerlei vreemde wezens. Als een groep Sprankels hun hulp inroept, raken de kinderen verzeild in een spannend en gevaarlijk avontuur. Billy en het REUZEN avontuur is het lekkerste kinderboek voor jonge avonturiers!

De reguliere editie, zonder bedrukt boekblok, ook te bestellen voor thuisbezorgen

Billy en het Reuzenavontuur

Jamie Oliver

€ 21,99
Een snufje avontuur, een scheutje vriendschap, een toefje mysterie en een énorme lepel magie: bestsellerauteur en kok Jamie Oliver bedacht het perfecte recept voor een onweerstaanbaar kinderboekendebuut! Het Woud van de Watervallen is verboden terrein. Net als iedereen kennen Billy en zijn drie beste vrienden Anna, Mo en Gijs de geruchten over vreemde gebeurtenissen die daar ooit zouden hebben plaatsgevonden. Wat er achter de muur ligt, is een groot mysterie… Maar op een dag ontdekken de kinderen een geheime ingang. Het mysterieuze bos bruist van de magie en er wonen allerlei vreemde wezens. Als een groep Sprankels hun hulp inroept, raken de kinderen verzeild in een spannend en gevaarlijk avontuur. Billy en het REUZEN avontuur is het lekkerste kinderboek voor jonge avonturiers! Dyslexie vriendelijk boek.
pro-mbooks2 : libris