Aafke Romeijn 'Ga gewoon wat leuks doen' (PRE-SALE)

Op dinsdag 31 mei komt het nieuwe boek van schrijver en muzikant Aafke Romeijn uit, ‘Ga gewoon wat leuks doen’. In dit boek vertelt ze eerlijk en openhartig over haar depressies, want ze is niet de enige (jonge) Nederlander die met deze stoornis worstelt.

Over 'Ga gewoon wat leuks doen': 

In Nederland krijgt 1 op de 5 volwassenen (18-64 jaar) ooit te maken met een depressie. Aafke Romeijn kampt al sinds haar tiende met zware depressies en in ‘Ga gewoon wat leuks doen’ vertelt ze hier uitvoerig over. In combinatie met haar eigen verhalen bespreekt ze aan de hand van de DSM-5 het klinische gedeelte van de stoornis. Daarnaast duikt ze de geschiedenis in om een beter beeld te krijgen van de ziekte, behandelt ze alom bekende vooroordelen en misverstanden rondom de stemmingsstoornis en geeft ze antwoord op veelgestelde vragen. Uiteraard vertelt ze ook waarom ‘gewoon wat leuks doen’ haar depressie niet op pauze zal zetten.

‘Ga gewoon wat leuks doen’ is voor iedereen die kampt met depressies en op zoek is naar herkenning, en voor iedereen die iemand kent en er meer over wil weten.

Aafke Romeijn (1986) is schrijver, muzikant en journalist. Ze studeerde compositie aan het Conservatorium in Den Haag en Nederlandse letterkunde aan de Universiteit Utrecht. In 2018 verscheen haar debuutroman ‘Concept M.’ en een jaar later volgde het album ‘M.’, de soundtrack bij het boek. Haar meest recente album ‘Godzilla’ verscheen in juni 2021, en haar tweede roman ‘7B’ verscheen in augustus 2021 bij De Arbeiderspers.

In de Hoofdzaken-serie verschenen eerder al ‘Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit’ van Bianca Toeps, ‘Druks. Mijn onrustige leven met AD(H)D’ van Francien Regelink, ‘Gevalletje borderline’ van Kathelijn Hulshof en ‘Een steekje los’ van Iris ter Haar.

Hoe gaat de preorder-actie in zijn werk:
Geïnteresseerden kunnen via onderstaande link het boek als pre-order bestellen uiterlijk voor maandag 23 mei. Aafke Romeijn zal uw boek signeren en indien u dat wenst ook uw persoonlijke boodschap in het boek schrijven. Vul uw persoonlijke boodschap tijdens het pre-order proces in.

Ga naar het winkelmandje en maak een keuze: bezorgen of afhalen.

Bezorgen: Kies na bestellen voor de optie "geen haast" en vink de optie "ik wil mijn bestelling gratis op naam laten inpakken". Vul uw persoonlijke boodschap in het menu.

Afhalen: Kies de optie "ik wil mijn bestelling gratis op naam laten inpakken". Vul uw persoonlijke boodschap in het menu.

Op de release-datum (dinsdag 31 mei) bezorgen wij het boek per post bij de klant; of als u wilt kunt u uw gesigneerde exemplaar komen ophalen in onze winkel. De verzendkosten zijn gratis.

Aafke Romeijn 'Ga gewoon wat leuks doen (PRE-SALE)'

Ga gewoon wat leuks doen

Aafke Romeijn

€ 19,99
In Nederland krijgt 1 op de 5 volwassenen (18-64 jaar) ooit te maken met een depressie. Aafke Romeijn kampt al sinds haar tiende met zware depressies en in 'Ga gewoon wat leuks doen' vertelt ze hier uitvoerig over. In combinatie met haar eigen verhalen bespreekt ze aan de hand van de DSM-5 het klinische gedeelte van de stoornis. Daarnaast duikt ze de geschiedenis in om een beter beeld te krijgen van de ziekte, behandelt ze alom bekende vooroordelen en misverstanden rondom de stemmingsstoornis en geeft ze antwoord op veelgestelde vragen. Uiteraard vertelt ze ook waarom 'gewoon wat leuks doen' haar depressie niet op pauze zal zetten. 'Ga gewoon wat leuks doen' is voor iedereen die kampt met depressies en op zoek is naar herkenning, en voor iedereen die iemand kent en er meer over wil weten. Aafke Romeijn (1986) is schrijver, muzikant en journalist. Ze studeerde compositie aan het Conservatorium in Den Haag en Nederlandse letterkunde aan de Universiteit Utrecht. In 2018 verscheen haar debuutroman 'Concept M.' en een jaar later volgde het album 'M.', de soundtrack bij het boek. Haar meest recente album 'Godzilla' verscheen in juni 2021, en haar tweede roman '7B' zal in augustus verschijnen bij De Arbeiderspers. In de Hoofdzaken-serie verschenen eerder al 'Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit' van Bianca Toeps, 'Druks. Mijn onrustige leven met AD(H)D' van Francien Regelink, 'Gevalletje borderline' van Kathelijn Hulshof en 'Een steekje los. Leven met angst' van Iris ter Haar.
pro-mbooks3 : libris